A Banktech széfjeiben megbízhat

Legyen szó irodáról, pénzügyi intézményről vagy akár otthonáról, amennyiben az értékeket igazán biztonságban akarja tudni, egy megbízható páncélszekrény beszerzése létfontosságú.

Egy nagy, erős és masszív páncélszekrény akár vagyonokat érő tárgyak biztonságos tárolására is tökéletesen alkalmas. Fontos még tudni, hogy riasztóval felszerelve a páncélszekrények biztosítási értékhatára a duplájára nő. Páncélszekrényeink közül mindenképpen meg kell említenünk a Wertheim által gyártott széfeket. Ezek mind funkcionálisan, mind esztétikailag a lehető legmagasabb színvonalat képviselik. A Wertheim napjainkban a kontinens egyik legpatinásabb és legrégebbi páncélszekrény gyártójának számít, ezért talán nem is meglepő, hogy minden termékük elsőrangú. Amennyiben nincs szüksége ilyen fokú védelemre, ugyanis legfeljebb relatív kevés készpénzt és bizalmas iratot kíván biztonságban tárolni, olcsóbb és könnyebb bútorszéfjeinket ajánljuk.

A besurranó tolvajoktól vagy belső visszaélésektől védő bútorszéf állhat önmagában, de akár bútorokba is szerelhető. Ha a fal vastagsága lehetővé teszi beépítésüket, a faliszéfek is remek választást jelentenek. Egy faliszéf abban tér el egy klasszikus páncélszekrénytől, hogy oldalról és hátulról kötelező jelleggel adott vastagságú betonfal védi. Szemből nézve gyakorlatilag nem különböznek a hagyományos széfektől.

A páncélszekrények akár testre is szabhatók: egyedi RAL színnel, belső trezorokkal, polcokkal és LED világítással egyediek lehetnek, emellett biztonságuk is tovább növelhető másodzárral, vagy akár egy harmadik zárral. Ahogy a Banktech minden terméke, így a széfjeink is maradéktalanul megfelelnek a legmagasabb minőségi elvárásoknak, többek között a német VDMA, a francia a2p és az osztrák VSÖ szabványoknak is. Amennyiben bármilyen kérdése merülne fel termékeinkkel kapcsolatban, forduljon bizalommal munkatársainkhoz. Ők készséggel válaszolnak, illetve segítenek kiválasztani az Önnek ideális páncélszekrényt.