festés utáni takarítás

A festés utáni takarításban is segítünk

Ha az otthonunk felújítását szakemberre  bízzuk, miért ne bíznánk a felújítás utáni takarítást is profikra?

Ez nem minősül luxusnak, mivel nem csak kényelmes, de biztonságos, kockázatmentes megoldásnak is ez számít. Például ha az ablaküvegre ragasztó vagy festék száradt, azt rendkívül nehéz feladat letakarítani, sokkal könnyebb a nagy igyekezetben véletlenül betörni az üveget, mint megszabadulni például a zománcfestéktől.

A festés utáni takarítás abban az esetben is igazi kihívás, ha a festék a parkettára, járólapra kerül, annak ellenére, hogy a legtöbbször vizes bázisú festék használatos.

Ilyenkor ha nem a megfelelő tisztítószereket alkalmazzuk, takarítás után könnyen újra kifehéredhet a felület, különösen sötétebb színű burkolatoknál. Burkolás után a járólapra, csempére száradt fuga eltávolítása a legnagyobb feladat. Itt szintén óvatosan kell eljárni, hogy a járólapok közötti fuga ne sérüljön.

A Korrekt Takarítás csapata rendkívül nagy tapasztalatával és ipari gépeivel bármilyen lakásfelújítás vagy festés utáni takarítás esetén kifogástalan munkát végez, amire garanciát is vállalunk. Ez nem csak egy jól hangzó marketingszöveg, mi komolyan is gondoljuk: amennyiben Ön bármilyen hiányosságot talál vagy nem elégedett, mi térítésmentesen pótoljuk, korrigáljuk. Ha a felújítást végző szakemberek nem figyelnek a tisztaságra, illetve nem tesznek óvintézkedéseket, például nem takarják le festés előtt az ablakokat, ajtókat vagy a csempét, azzal rendkívül megnehezítik a festés utáni takarítást, ezért a felújítás utáni munka helyszínét minden esetben személyesen felmérjük. Ilyenkor csak az ingyenes felmérés után tudunk árajánlatot adni.

Lakásfelújítás után is gondoljon ránk!