A használtruha nem ciki, a környezetkárosítás azonban igen

Tudtad, hogy egyetlen pamutpóló előállításához 2700 liter vízre van szükség?

Gondolj bele, hány pólód van a szekrényedben, illetve hányféle új pólót látsz minden alkalommal, mikor ellátogatsz egy ruhaboltba… Nem hiába hát, hogy a divat napjainkban a második legszennyezőbb iparág az olajipar után. Sosem volt még ilyen mértékű a ruhagyártás és a pazarlás, mint most. Folyamatosan újabb és újabb trendek követik egymást, a fastfashion üzletek polcain szinte hetente új holmikat látunk. Ami ma divatos, az lehet, hogy holnap már „ciki”, ezért nem vesszük fel, vagy megunjuk és egyszerűen kidobjuk. Az így keletkezett óriási hulladékmennyiségről már ne is beszéljünk…

Ha eleged van ebből, kezdd kicsiben a változást! Nézelődj online használt ruhák után, vagy látogass el a helyi turkálókba. Hidd el, egyáltalán nem ciki, sőt! A legtöbb second-hand üzletben márkás, divatos ruhákat fogsz találni, amik ráadásul egyediek és jó minőségűek. Legyen kevesebb, de minőségibb ruhád, amiket jól tudsz kombinálni vagy kiegészítőkkel variálni.

Ha viszont nagyobb lépésre szánod el magad és belevágsz egy saját second-hand boltba, szükséged lesz megfelelő árukészletre. Ezt olyan használtruha nagykereskedésekből szerezheted be, mint amilyen például a Fejér megyei Bemo-Textil.

Miért válaszd a Bemo-Textilt?

– Több, mint 5 év tapasztalattal rendelkezünk a használtruha iparban.

– Gyűjtéseink fejlett európai országokból; Németországból, Ausztriából, Hollandiából, Svájcból származnak. Sok köztük a márkás, divatos, kitűnő állapotú ruha.

– Az árukat családias légkörben dolgozzuk fel, így jobban oda tudunk figyelni a minőségre, apróbb hibákra is.

– Használtruha nagykereskedésünkből szortírozott, garantált minőségű és állapotú árut szerezhetsz be. Az árut több kategóriára válogatjuk, a legszebb, márkás, divatos termékeket a „krém” kategóriában találod.

– Ruhák mellett divatos cipők, kiegészítők, táskák és minőségi lakástextilek forgalmazásával is foglalkozunk.

Raktárunkat Ráckeresztúron látogathatod meg, ahol előzetes bejelentkezés után szívesen várunk személyesen.