nemzetközi költöztetés

A nemzetközi költöztetés a specialitásunk

Velünk bárhová eljuthat!

Amennyiben a külföldre történő költözést tervezi, a lehető legjobb, amit tehet, ha hozzánk fordul, hiszen mindenképpen szüksége lesz profi, megbízható költöztetőkre. Amikor minőségi szolgáltatásainkat említjük, nem csupán a levegőbe beszélünk; erről Ön is könnyen meggyőződhet, ha áttekinti a referenciáinkat a weboldalunkon. Magánszemélyek mellett akár több száz fős irodák teljes körű költöztetését is vállaljuk, bár leggyakrabban családok keresnek meg minket.

A teljes körű költöztetés nálunk azt jelenti, hogy nem csupán elszállítjuk csomagjait és egyéb ingóságait új otthonába, de amennyiben igény van rá, elvégezzük a bútorok szerelését is.

Ez azért fontos, mert bizonyos, nehezebb bútorok csupán elemeikre szerelve szállíthatók biztonságosan. A csomagolással szintén nem kell vesződnie, hiszen kérésére mi szakszerűen becsomagoljuk a sérülékeny holmikat.

Garantáljuk, hogy ha minket választ, minden bútor egyetlen karcolás nélkül célba érkezik, de természetesen biztosítással is rendelkezünk.

Mivel a nemzetközi költöztetés a specialitásunk, nem csupán Magyarországról vállalunk külföldi fuvarokat, hanem egyik európai országból a másikba is. Külföldről haza is költöztetjük minden gond nélkül. Fontos megjegyezni, hogy logisztika szempontjából nem nagyon van különbség egy belföldi, de 500 kilométernél hosszabb fuvar, és egy határokon átívelő költöztetés között, ezért nálunk már az előbbi is a nemzetközi költöztetés kategóriájába esik.
Ha kérdései merülnek fel, forduljon hozzánk bizalommal!