A potencia növelése természetes módszerekkel

A potencia a férfiak azon képessége, aminek köszönhetően képesek a közösülésre a hímvessző erekciójának jóvoltából.

A különböző felmérések szerint a férfiak 50%-a tapasztalt már élete során merevedési zavarokat. Ennek számos oka lehet, amik lehetnek szerviek, vagy akár lelkiek. Gyakori tévhit, hogy a merevedési zavarok a szexuális vágy hiányából fakadnak.

Ahogyan említettük, a potenciazavar gyakran lelki okokból ered. Egy stresszes munkahely vagy a rendszeres szorongás egyaránt okozhat problémákat a hálószobában. Érdemes lazítanod, több időt fordítani önmagadra, vagy akár szakember segítségét kérned, amennyiben arra szükség van.
A potencia növelése lehetséges a testsúly csökkentésével is. Amikor lefogysz, csökken a koleszterin szintje is, ami segíti a vérkeringést. Emellett ismeretes, hogy a zsírszövetek a tesztoszteront ösztrogénné alakítják, és a tesztoszteron létfontosságú a merevedés eléréséhez. Arról nem is beszélve, hogy az egészségtelen testsúly az önbecsülésnek sem tesz jót.
A kutatások tanúsága szerint a dohányzó férfiak között nagyobb az aránya a potenciazavarnak. Ez nem csoda, hiszen a cigaretta nem csupán a tüdőnek árt, hanem a merevedési képességhez nélkülözhetetlen véredényeket is károsítja. A potencia növelése tehát lehetséges a dohányzásról való leszokással is, azonban ez nem jár azonnali eredménnyel, mivel a testednek nagyjából egy teljes évre van szüksége, hogy kellő mértékben helyrejöjjön.

A cigaretta mellett a túl sok alkohol is állhat a merevedési zavarok mögött. Az igaz ugyan, hogy az alkohol kisebb mennyiségben ellazít és növelheti a vágyat, azonban mindenképpen csökkenti a potenciát mind hosszú, mind rövid távon.
Potencia problémákkal mindenképpen érdemes felkeresni a Walmark webáruházát is, ahol például Liderin étrendkiegészítőket találhatsz. A potenciát garantáltan minőségi, természetes összetevőinek köszönhetően növeli; ilyenek például a fenyőkéreg-kivonat, a ginzeng vagy a maca gyökér.
Kérdezd bátran szakértőinket, ha többet szeretnél tudni férfiegészséged megőrzéséről!