páncélszekrény

A Speciál Szállítás számára nincsenek nehézségek

A Speciál Szállításra számíthat  ha nehéz tárgyakat kell szállítani, vagy emeletre, padlásra felvinni.

Nagyon kevés olyan tárgy van, amivel még nem volt dolgunk, szállítunk bútorokat, jakuzzikat, páncélszekrényeket és olyan nehezen mozgatható hangszereket is, mint például a pianínó vagy zongora.

Ha nehéz gép szállítás a feladat, akkor is minket hívjon, azonban fontos tudni, hogy gép szállítás nálunk nem munkagépet jelent.

Az egész országban szállítunk iparban használt gépeket, CNC gépeket, eszterga gépeket és nehéz orvosi vagy laboratóriumi berendezéseket. Akár teljes gépműhelyét elköltöztetjük, továbbá klímaberendezéseket is leszállítunk és kihelyezzük a tetőre.

A nehéz gép szállítás nem csupán elhivatottságot, de összeszokott, profin irányított és tapasztalt csapatot is igényel; munkatársaink jelentős munkatapasztalattal bírnak a területen, továbbá eszközeink is európai minőséget képviselnek. Budapesten és Pest megye teljes területén ingyenes helyszíni felmérést végzünk, ezzel szemben vidéki szállítás esetén szükségünk van a szállítandó tárgy vagy tárgyak specifikációira, hogy a megfelelő eszközökkel és létszámmal szállhassunk ki a helyszínre.

Különböző munkákhoz különböző teherautókat használunk, extra nagy súly esetén KCR önrakodó darus autót is bevetünk. Vállalati és lakossági ügyfeleknek egyaránt állunk rendelkezésére, hívjon minket még ma!