kárpittisztítógép bérlés

A szőnyegtisztító gép kölcsönzés mindenkinek elérhető

Használja a legjobbat, a legjobb áron!

A Kärcher egy német cég, ami évtizedek óta gyárt kiváló minőségű nagynyomású tisztítókat, ablakporszívókat, alkatrésztisztító rendszereket és padlóápolási berendezéseket. Alfred Kärcher, egy híres feltaláló tette le a vállalat alapjait még a múlt század harmincas éveiben, Baden-Württembergben. Az elmúlt közel egy évszázadban a cég lényeges szerepet töltött be a takarítástechnikai eszközök fejlesztésében, legyen szó otthoni, vagy ipari felhasználású gépekről. A Kärcher mindig is híres volt arról, hogy termékei nem csak a lehető legmagasabb minőségűek, de innovatívak is.

Napjainkban a Kärcher Puzzi 10/1 szőnyeg- és kárpittisztító gép számít az egyik legjobb takarítógépnek. Könnyen és kényelmesen használható, többek között a kábelhorognak és beépített tartónak köszönhetően. Mérete miatt tökéletes a kicsi, és közepes méretű felületek takarításához is. Ideális szőnyegek, kárpitozott bútorok és ágybetétek mélytisztításához és fertőtlenítéséhez, de autók belterében is használható. A takarítógép működési elve az, hogy a meleg, tisztítószeres vizet mélyen a szövetekbe fecskendezi, majd az elhasznált vizet szívófejével felszívja, és összegyűjti egy külön tartályban.

A Kärcher Puzzi 10/1 képes eltüntetni a makacs, beszáradt foltokat is, sőt, hatékony fegyver a poratkák ellen is. Ezek a szabad szemmel nem is látható élősködő rovarok a pókok rokonai, azonban velük ellentétben nem más rovarokkal, hanem lehullott emberi hámsejtekkel táplálkoznak, amiből bőven találnak a szőnyegekben, ágyneműben és kárpitokban, többek között. A közhiedelemmel ellentétben a porallergiáért nem a közönséges por, hanem ezek az élősködők a felelősek. Az elhullott állatok teste idővel kiszárad és a levegőbe kerül, ami sok embernél allergiás tüneteket okoz. Egy profi takarítógép megszabadítja otthonát tőlük, azonban egy ilyen eszköz rendkívül drága.

Szerencsére ma már a szőnyegtisztító gép kölcsönzés bárki számára elérhető! Cégünknél nincs kaució, ráadásul a kárpittisztító gép bérlés Budapest területén ingyenes házhozszállítással történik.