törölközőszárító

Az otthon melege a Netkazántól

Egy elektromos törölközőszárító radiátor egy igazán praktikus, többfunkciós megoldás a fürdőszobába, sőt, modern és szemrevaló kialakításuk miatt nem csak a fürdőszobának, hanem bármelyik helyiségnek dísze lehet.

Csupán elektromos áramra van szüksége, gyorsan felfűti az adott helyiséget és egyenletes meleget biztosít. Használatuk rendkívül egyszerű, beépített termosztátjaiknak köszönhetően a kívánt hőfokra való beállításuk gyerekjáték, továbbá törölközőszárító radiátoraink jellemző extrája a 24 órás auto funkció, ami a 2h boost funkciót ismétli minden nap, vagyis minden 24 órában; a 2h boost azt jelenti, hogy a készülék két órára maximális teljesítményre kapcsol, rendkívül gyorsan felmelegítve az adott helyiséget, majd visszatér normál működéséhez.

Bizonyos típusok ventilátoros gyorsfűtő egységgel kiegészítve növelik mégtovább hatékonyságukat.

A Netkazán webáruházában természetesen nem csupán kiváló ár-érték arányú törölközőszárító radiátorokat talál, hanem gyakorlatilag bármit, aminek köze van otthona fűtéséhez, például gáz- és a vegyestüzelésű kazánokat lemezből vagy öntvényből, klímákat, termosztátokat, hangulatos kandallókat vagy napelemeket. A különböző, gyakran rendkívül nehéz fűtési eszközök szállítása nem a legkönnyebb feladat, azonban a Netkazán ezt a terhet is leveszi válláról gyors házhozszállítással!

Válassza a minőséget, válassza a Netkazánt!