betoncsiszolás

Betoncsiszolás, mint a stabil aljzat alapja

Amennyiben részt vett már irodaterek, raktárépületek, kertes házak felújításában, úgy pontosan tudja, hogy az első lépés egy stabil, strapabíró aljzat kialakítása, mely biztos alapot képez a komplett helység számára, legyen szó ipari raktárról, vagy egy kertes ház garázs-feljárójáról.

A cél minden esetben ugyanaz. Sima egyenes felület kialakítása. A vízszintes, egyenes felület nemcsak esztétikus, de mivel minden további fal, berendezés, bútorzat ezen nyugszik, így létfontosságú a megfelelő előkészítése ennek a területnek.

A beton alakítását, csiszolását általában kézi csiszológépekkel szokták elvégezni. A betoncsiszolás mint tevékenység már régóta ismert fogalom a lakásfelújítások kapcsán is, mondhatni központi eleme ennek munkafolyamatnak.

A TM és az Epo-trend kooperációja azért született meg, hogy vállalatunk az itthoni piacon minél széleskörűbb termék palettával jelenhessen meg a padló iparágban.

A TM gépek forgalmazása azt a célt hivatott szolgálni, hogy ügyfeleink minél korábbi fázistól tudják tervezni padlóik megfelelő minőségű kialakítását.

Gépeink a bolygóműves, önszintező technológia alkalmazásának köszönhetően rendkívül hatékony munkavégzésre képesek. Maró gépünk maximális marási mélység elérheti akár a 30-40mm-t. Csiszológépeink forgási sebessége pedig 0-2500 fordulat percenként. Egy sor további kedvező tulajdonság fémjelzi TM-Epo-trend gépcsaládunkat, mint például a kompakt felépítés, az esztétikus megjelenés, valamint tartós, gazdaságos és biztonságos használat.

A mindössze 170 kilót nyomó TM-Epo-trend CHEETAH készülék sokoldalúsága miatt sok ipari területen alkalmazható. Rendkívüli munkaszélessége miatt kapta meg az előkelő ‘gepárd’ fantázia nevet, melyre méltán rászolgál hatékonyság terén, mely nemcsak polírozásra alkalmas, de megállja a helyét olyan felületeken is, ahol nem szempont a nagy síkpontos padlózat kialakítása.