tunézia utazás

Családi nyaralás Tunéziában, olcsón

Gondolta volna, hogy egy last minute tunéziai utazás akár olcsóbb lehet, mint egy itthoni átlagos wellness hétvége?

Pedig így van! Fedezze fel Ön is e változatos ország csodáit. A mesés tengerpart, a nyüzsgő bazárok és a forró sivatag harmóniája mindenkit magával ragad.

Tunézia rendkívül kedvelt családi nyaralóhely, hiszen olcsó tengerparti nyaralás kategóriában nincs sok vetélytársa.

A történelem iránt érdeklődőknek valószínűleg ismerősen cseng Karthágó neve, a helyén maradt múzeum mellett érdemes a közeli fővárosba, Tuniszba is ellátogatni. Városközpontja a Medina, amely fedett sikátorok és folyosók labirintusa, ahol zsúfolt bazár, intenzív szín- és illatkavalkád, a legkülönbözőbb áruk várják a turistákat. Djerba az ország legnagyobb szigete, melyet később kezdtek el kiépíteni, mint az északi nyaralóövezeteket, ezért az itteni szállodák újabbak és a tervezésükben szerepet kapott az európai ízlés is.

Az aktív pihenésre vágyók tunéziai utazásukon garantáltan nem fognak unatkozni. A szállodákban általában lehetőség van teniszezésre, röplabdázásra és a közelben vízi sportokra, például vitorlázás, szörf és búvárkodás. Felejthetetlen élményt nyújtanak a szervezett sivatagi túrák is, vagy a tevegelés, illetve sivatagi vitorlázás. Az Invia.hu a legjobb utazási irodák last minute tunéziai utazásait szedte össze áttekinthetően és könnyen összehasonlítható formában.

Siessen! Foglaljon még ma!