Dentys – Ha egy jó fogászatot keres Győrben

Nagyon jól tudjuk, hogy a fogorvos nem csak a gyerekek számára, de nagyon sok felnőttnek is a mumust jelenti.

Nagyon régi berögződés, hogy a fogászat egy ijesztő hely, ami sokakban szorongást kelt, azonban amennyiben Ön is ellátogat a győri Dentys fogászat rendelőjébe, meglátja, hogy esetünkben ez teljes mértékben indokolatlan. Rendelőnkben nem csak arra ügyeltünk, hogy a lehető legmodernebb eszközökkel legyünk felszerelve, de a barátságos, otthonos környezet kialakítására is nagy gondot fektettünk. Ha épp nincs semmilyen látható gond a fogaival, akkor is ajánlott a fogászat felkeresése legalább félévente, általános ellenőrzés céljából. Az első konzultáció során digitális röntgenképet készítünk szájüregéről, hogy felmérjük, van-e például fogszuvasodása, rosszul záródó fogpótlása, gyulladása vagy fogköve. Ennek köszönhetően átfogó képet kapunk az elvégzendő kezelésekről, amennyiben azok szükségesek.

Fogorvos és asszisztens munkatársaink részletes tájékoztatást nyújtanak, hiszen fontos, hogy Ön is a lehető legjobban tisztában legyen a lehetőségeivel.

Fogászatunk a lehető legnagyobb mértékben páciensközpontú, továbbá mindig a megelőzésre törekszünk.

A fogak megmentésére is a lehető legnagyobb hangsúlyt fektetjük; gyökérkezeléssel a legtöbb rossz fog megmenthető. Kollégáink szakértelmének hála ez a különösen rossz hírnévnek örvendő beavatkozás is rendkívül gyors és fájdalommentes. Amennyiben mégis a fog eltávolítására kerül a sor, annak pótlására is több alternatívát kínálunk. A rutinnak számító gyökérkezelés és fogtömés mellett kisebb szájsebészeti beavatkozásokat is elvégzünk, továbbá az esztétikai kezelések teljes skáláját is lefedjük. Legyen az Ön mosolya is hibátlan!