pure-whey-pro-1000g-csokolade

Diétakor is segítség a tejsavó fehérje

Ha az a célod hogy izomzatot építs vagy megtartsd a már felépített izomtömeget a tejsavó fehérje a legjobb megoldás! Ráadásul a diétádban is nagy segítséget jelenthet.

Tökéletes fehérjeforrás, mivel gyorsan emészthető. A sajtgyártás egyik mellékterméke, tehát tehéntejből készül. Az aminosav profiljának köszönhetően az egyik legmagasabb biológiai értékű protein amit fogyaszthatsz.  A tejsavó fehérjét angolul whey protein-nek hívják, böngészéskor a termékneveknél gyakran ezzel fogsz találkozni.

A fehérjéket ízesítve vásárolhatod meg. Állagra, ízre és fehérje tartalomra különbség lehet az egyes termékek között. Ha magasabb fehérje tartalmú, jobban hasznosuló fehérjét szeretnél fogyasztani, akkor válassz tejsavó fehérje izolátumot.

A Pure Whey Pro 1000g egy tejsavó fehérje koncentrátum formula hozzáadott NZyme System™ emésztőenzimekkel. Mikor használd? Felkelés után, akár zabkásába is keverheted. Vagy ebéd után 20 perccel.

Ha a céljaid eléréséhez egy megbízható fehérjeforrást keresel a legjobb ár-érték arányban, ne keresgélj tovább! 23 g fehérje, gyors felszívódás, aszpartám mentes, visszazárható kiszerelésekben, nagy ízválasztékban.

Finom ízek, nagyon kedvező ár!