Eredeti tonerek azoknak, akik nem kötnek kompromisszumokat

Még napjainkban is a Hewlett-Packard (röviden HP) nyomtatók számítanak az egyik leginkább elterjedtnek, ami korántsem a véletlennek köszönhető: a cég az évek során kiváló minőségű termékei, különösen nyomtatói és PC-i révén tett szert világhírnévre. Amennyiben Ön is egy HP nyomtatóval rendelkezik, az Online Toner a legjobb hely, ahol a kifogyott tonert vagy a tintapatront pótolhatja. Számtalan új és régebbi nyomtatóhoz kínálunk utángyártott és eredeti HP tonert és tintapatront.

Az Ön nyomtatójával kompatibilis HP toner és patron típusok megtalálása igazán  egyszerű a saját tintapatron- és tonerkeresőnk segítségével.

Akkor sem kell kétségbe esnie, ha a listában nem találja saját nyomtatóját: munkatársaink készséggel segítenek a keresésben. Ezzel szemben annak eldöntése, hogy utángyártott, vagy eredeti HP toner kerüljön nyomtatójába, már nehezebb lehet. Az utángyártott patronokról és tonerekről érdemes tudni, hogy bár nem az eredeti gyártó üzemeiből kerülnek ki, gyakorlatilag a gyáriak replikái. Minőségük felettébb jónak mondható, miközben áruk gyakran csak töredéke az eredetinek. A gyártók azonban érthető módon nem szívlelik ezek vásárlását az ő termékeik helyett, ezért a nyomtatók időnként nehezen ismerik fel az utángyártott darabokat.

Léteznek módszerek, hogy megoldjuk az ilyen helyzeteket is, ilyen „trükk” például ha nem frissítjük a nyomtató illesztőprogramját, vagy alkoholos vattával tisztítjuk meg az érintkezőket, esetleg reseteljük a patront, azonban ha Önnek nincs ideje arra, hogy ehhez hasonló dolog akassza meg a nyomtatást, mindenképpen eredeti, azaz gyári tonert vagy patront ajánlunk.