Expressz nagytakarítás otthonában

Miért fáradozna a szőnyegek és bútorok dörzsölgetésével, amikor sokkal egyszerűbben és hatékonyabban is elvégezheti a nagytakarítást?

Próbálja ki a Kärcher nagy teljesítményű takarítógépét otthonában! Az Expressz Takarítógép Kölcsönzőből a kárpittisztító gép bérlés Budapest valamennyi kerületébe ingyen házhozszállítással történik. Kaució nélkül, napi fix bérleti díjjal annyit működtetheti a készüléket, amennyit csak szeretné.

Nem is gondolná mi mindenre használható egy profi kárpittisztító gép: padlószőnyegek mellett ülőgarnitúrák, ágymatracok, kárpitozott bútorok, autóbelsők, de még a gyerekek plüssállatai is fertőtleníthetők vele. A fertőtlenítő hatás és az akták eltávolítása által csökkenti az allergiás reakciókat is a lakásban. Hagyományos porszívózással csak a textilfelületek felszíne tisztítható, de úgy is csak a „mozdítható” szennyeződésektől. A permetextrakciós takarítógép azonban mélyen a szálak közé juttatja a tisztítószeres melegvizet, ami feloldja a rengeteg koszt és port. Erőteljes szívófejének köszönhetően a nedvesség jelentős részét eltávolítja, így a szőnyegek, bútorok hamar újra használhatók lesznek. A kárpittisztítógép használatával a kellemetlen szagoktól is megszabadulhat. Takarítás után a lakás levegője megújul, megtelik friss, jó illattal.

Szabaduljon meg az évek során összegyűlt látható vagy láthatatlan kosztól!

Ám ahelyett, hogy akár napokig vesződne a lakással, spórolja meg az időt és a fáradtságot! A Kärcherrel pár óra alatt ragyoghat otthona. Döntsön az Expressz Kölcsönző mellett: kárpittisztító gép bérlés Budapest területén olcsón, ingyen kiszállítással.