Conte harisnya

Fantázia harisnyák különleges hölgyeknek

Dobd fel egyszínű ruháidat egy különleges, mintás harisnyával! Nem is gondolnád mennyivel másabb az összkép, ha a kis fekete ruhád egy elegáns fantázia harisnyával húzod fel.

Variálhatod a stílusokat, lehetsz igényes, szexi, aranyos, extravagáns vagy mindez együtt. A Conte Elegant mintás harisnya kínálata 5-ös méretig terjed, és több mint 40 féle mintából választhatsz, ezen belül pedig többféle színből.Az oldalt vagy hátul csíkos harisnyák nyújtják a lábad, sőt ha sötét színt választasz, vékonyabbnak is tűnnek, ezért teltebb lányoknak kimondottan ajánlottak.

Vastagabb vádlival rendelkezők óvakodjanak a teljesen mintás harisnyáktól, illetve a világos, matt daraboktól. Ha szeretnél combfixet hordani, de harisnyatartót nem, megoldhatod a problémát egy combfix hatású harisnyával, illetve combzoknit imitáló modellekkel.

Egy tökéletesen megválasztott harisnyával mindenkit leveszel a lábáról és joggal söpörheted be az elismerő vagy irigykedő pillantásokat.

Ősszel és télen sem kell lemondanod erről a privilégiumról, hiszen a Conte webáruházában különböző vastagságú mintás harisnyák, leggingsek és klasszikus, egyszínű harisnyák is várnak. A márka tartósságot, eleganciát és kényelmet ígér, melyet be is tart. Amerikai és európai nők tömegeit hódította már meg, most pedig végre Magyarországon is elérhető. Ha eddig nem szeretted a harisnyákat, kényelmetlennek találtad őket, próbálj ki egy minőségi Conte terméket és meggondolod magad.

Csodálatos hagyományos és alakformáló modellek közül szemezgethetsz, a döntés a te kezedben van! Próbálj ki több fazont és találd meg a tökéleteset!