nemzetközi költöztetés

Ha költözni készül, számíthat ránk!

Ha megbízható költöztető céget keres, megtalálta.

A Servitius Transport vállalja lakossági és vállalati ügyfelek megbízásait egyaránt, akár komplett lakásról, irodaházról legyen szó. Fuvarozunk Budapesten, országszerte, de nemzetközi költöztetés esetén is bátran kereshet minket.

Nincs meghatározott minimális mennyiségünk, akár egy darab bútort is szállítunk, minden nap működnek tehertaxijaink. Amennyiben van szabad kapacitásunk, akár egy órán belül megkezdjük a ránk bízott munkát. Amikor költöztetés után érdeklődik nálunk, fontos tudnunk, hogy mikorra szeretné a megrendelést, honnan hova lenne a szállítás, mennyi a költöztetendő ingóság – például átlagosan bútorozott 50 négyzetméteres lakás.

Ha nehéz tárgyat is kell költöztetni (zongora, páncélszekrény…), kérjük előre jelezze.

Természetesen nem jelentenek problémát, azonban fel kell készülnünk megfelelő eszközökkel és rakodó létszámmal. Tudnunk kell azt is, hogy emeleti költöztetésről van-e szó, illetve van-e terhelhető lift a lépcsőházban. Nincs emeleti felárunk, ez is a szervezés miatt fontos kérdés.

A bútorok és használati tárgyak csomagolásához igény szerint dobozokat, csomagolóanyagot biztosítunk, ezeket a munka előtt kiszállítjuk Önnek. Ha elfoglalt, vállaljuk a bepakolást, csomagolást is. Szakembereink örömmel állnak rendelkezésére, ha bármilyen kérdése van. Weboldalunkon hasznos tanácsokat is olvashat a költöz(tet)ésről.