patron

Ha nem csak olcsó, hanem minőségi nyomtatást szeretne

A Toner Depot legfőbb célja immár több, mint egy évtizede, pontosabban 2008. óta az, hogy vásárlóinkat a nyomtatáshoz létfontosságú fogyóeszközökkel lássael.

Nem csupán eredeti, gyári tintapatronokat és tonereket kínálunk, hanem kompatibilis és alternatív termékeket is. Utóbbiak azoknak jelentik az ideális választást, akiknek fontos a minőség, azonban szeretik a pénztárcabarát megoldásokat, ugyanis a kompatibilis patronok gyakorlatilag az eredeti alkatrészekből készült replikái a gyári patronoknak. Kizárólag minőségi termékeket kínálunk, mindegyiket alapos tesztelésnek vetjük alá, továbbá a SIRA Certification, BureauVeritas és SMTC tanúsítványok is igazolják a magas színvonalat. Csakis ellenőrzött magyar és külföldi szállítókkal dolgozunk; az elmúlt évtized alatt megbízható beszállítói hálózatot volt szerencsénk kiépíteni.

A jelentős nyomtatómárkák, mint a Xerox, Hewlett-Packard (HP), Brother, Dell, IBM, Konica Minolta, Kyocera, OKI, Panasonic, Ricoh, Sharp, Philips, Toshiba, Canon, Lexmark, Epson ésSamsung népszerűbb típusaihoz mind kínálunk tonereket és patronokat, azonban ha olyan termékre van szüksége, amit nem talál pillanatnyi kínálatunkban, munkatársaink beszerzik azt Önnek. Fontos tudnivaló azonban, hogy rossz minőségű, úgynevezett eco (B minőségű) tintapatronokat nem forgalmazunk.

Patronok és tonerek mellett talál kínálatunkban remek minőségű fotópapírokat, öntapadós címkéket és fóliákat is, de adathordozókat és USB-kulcsokat is kínálunk. Látogasson el webáruházunkba, ahol remek árakkal és állandó akciókkal várjuk!