Házilag újjávarázsolt szőnyegek és bútorok

Akinél szőnyeg van a lakásban, az tudja mennyire kényesek is valójában, hiszen a mindennapos használat a szőnyegeken látszik meg legelőször.

Hiába nem lehet rámenni cipővel, hiába porszívózzuk rendszeresen, egy idő után ez már nem elegendő.Attól függően, hogy mennyit járkálunk rajta, hetente egyszer, vagy akár gyakrabban szükség lehet a szőnyeg kiporszívózására. Alaposabban kitisztítani viszont elég évente egy-két alkalommal.Erre az egyik legjobb módszer egy ipari, szóró-szívó takarítógép használata. Lehetőség van takarítócéget megbízni, a szőnyeget elszállíttatni, de a kárpittisztítógép bérlés a leggazdaságosabb, leghatékonyabb megoldás.

A Kärcher kárpittisztítók a szőnyegek mélyreható és átfogó tisztaságáról gondoskodnak.

Használhatók bármilyen kárpitozott bútoron, ágymatracon, kanapén, autóbelsőn is. A készülék a mélytisztítás során a meleg, tisztítószeres vizetnagy nyomássalpermetezi a felületre, majd a szennyeződéssel együtt azonnal felszívja. A száradási idő mindössze néhány óra, ezután újra járható és használható a szőnyeg vagy bútor. A takarítógép segítségével könnyedén megszabadulhat a makacs foltoktól, látható és láthatatlan szennyeződésektől, poratkáktól, kellemetlen szagoktól, állatszőrtől. Ahol allergiás személy él a háztartásban, ott akár 2-3 havonta érdemes megismételni a fertőtlenítő takarítást, mellyel jelentősen csökkenthetők a kínzó tünetek.

Ha nem akar sokat vesződni a nagytakarítással, válassza a Kärcher sokoldalú szőnyegtisztító gépét, mely leegyszerűsíti és meggyorsítja a munkálatokat. A kárpittisztítógép bérlés Budapesten ingyen szállítással vehető igénybe gépkölcsönzőnkből.