Hogyan javíthat jelenlegi helyzetén?

Mindannyiunk életében vannak örömteli és negatív szakaszok, magabiztos és bizonytalanabb időszakok. Néha feltesszük magunknak a kérdést: kik is vagyunk valójában?

Hol tartunk az életben? Mi vár még ránk? Milyencélokat szeretnénk elérni és mi kell a megvalósításukhoz? Ha úgy érzi szüksége lenne válaszokra, nehéz döntést kell meghoznia, netán elveszettnek érzi magát és iránymutatást szeretne egy felsőbb erőtől, Szidéna jósnő a segítségére lesz.

A spirituális élettanácsadás során képet kaphat önmagáról, fény derülhet a tudat alatti gátló tényezőkre, félelmekre és fel nem ismert vágyakra.

Szidéna jósnő a Lenormand kártyát használja, mely az egyik legmagasabb szintet képviseli a kártyajóslásban. A kártyák megmutatják az igazságot, melyet egyetlen jós sem hallgathat el. Mindig csakis őszinte válaszokat fog kapni akkor is, ha azok nem feltétlenül felhőtlenek.

A spirituális élettanácsadás minden témára kiterjed, legyen az egészség, család, munkahely, párkapcsolat vagy egyszerűen csak egy mélyebb önismeret, ok-okozati összefüggések megértése.Sokan azért fordulnak a spiritualitás felé, mert testileg-lelkileg fáradtnak, kimerültnek érzik magukat és szeretnék újra megtalálni az életerejüket. A spirituális élettanácsadás segít visszanyerni ezt az energiát, megtenni az első lépéseket a lelki egyensúly felé, kiszakadni a szürke hétköznapok fásultságából és elérni egy magasabb spirituális szintet.

Hallgassa meg az univerzum Önnek szánt üzenetét Szidéna jósnőn keresztül! Egy minden témát átfogó, teljes kép vetítéséhez 2 órás tanácsadás szükséges, mely során egy 1 évre előre vetített prognózist is kap Szidéna jósnőtől a kártyák segítségével. Ehhez a normál 36 lapos Lenormand kártya helyett az 54 lapos Nagy Lenormand kártya az ideális, amely hét szinten enged betekintést az eljövendőbe.

Szidéna jósnő szeretettel vár mindenkit, aki hozzá fordul segítségért. Ne habozzon, vegye kézbe saját életét! Egyeztessen időpontot Budapesten személyes konzultációra, hogy egy magasabb erőtől kapjon útmutatást.