Így legyen emlékezetes a céges buli

Az év vége és az ünnepek közeledtével párhuzamosan a céges évzáró partyk időszaka is megkezdődik.

A legtöbb munkahelyi csapat ilyenkor szervez valamilyen rendezvényt, legtöbbször közös vacsorát, bulit, kirándulást vagy csapatépítő programot.

Egy céges vacsora remek alkalom, hogy együtt örüljetek az egész évben elért eredményeknek és sikereknek, egyetek egy jót, koccintsatok, és kicsit kieresszétek a gőzt. A vacsora minősége kardinális kérdés, hiszen mindenki szereti a finom ételeket, ezért különösen fontos a jó hírű hely kiválasztása. Később egyébként is mindenki erről fog beszélni; ha jó volt az étel azért, ha nem volt jó, akkor azért. Olyan helyet válasszatok, amit vagy ismertek, vagy amiről pozitív véleményeket hallottatok/olvastatok. Ha biztosra szeretnétek menni, ne ilyenkor kezdjétek el felfedezni a „kiaknázatlan” gasztro-pontokat – nem biztos, hogy mindenkinek tetszene például a távol-keleti ízvilág.

Az étel mellett a helyszín is legalább annyira lényeges szempont. Választhattok éttermet, (wellness) szállodát, rendezvénytermet…, számtalan lehetőségetek van országszerte. Remek kiindulópont a CégesHelyszínek.hu oldal, ahol budapesti és vidéki rendezvény helyszínek óriási gyűjteményét találjátok. Mindegy, hogy 30-an vagytok vagy 130-an, minden esetben sokszínű a rendezvény helyszínek palettája.

Ha megvan a hely és a menü is, már csak a programot kell kitalálnotok.

Szervezhettek napközben valamilyen csapatépítő játékot, akár egy szabaduló szobás vagy csoportos nyomozós játékot, de a pihenésé is lehet a főszerep – élmény- vagy relaxáló fürdőzés, masszázs, szaunázás, borkóstolás. Egy közös színházlátogatás, privát koncert vagy humorista fellépő szervezése is telitalálat lehet. A vacsora után akár kisebb, helyben játszható játékokat is kipróbálhattok, de lehet tombola is a cég által felajánlott ajándékokkal. A főnökség részéről az is nagyszerű gesztus, ha a beosztottak között különféle díjakat is kiosztanak.

A céges karácsonyi partyn a felhőtlen jókedv, a közös szórakozás és az együtt töltött idő a legfontosabb. Simítsátok el a konfliktusokat és kezdjetek tiszta lappal, koccintsatok együtt az újévre!