Ingatlanbefektetés másképp

Szeretné megalapozni a jövőjét? Hosszútávon gondolkodik? Olyan üzletet keres, ami minimális kockázatú, de jelentős hozamra tehet szert vele? A vagyongyarapítás egyik lehetősége a befektetési célú ingatlan vásárlása.

Mielőtt azt gondolná, hogy az ingatlanbefektetéshez túl nagy tőke kell és túl sokáig kell várni a hozamra, hadd mutassuk be a Four Generations Property által kínált konstrukciót. Vállalkozásunk közel 10 éve foglalkozik ingatlanokkal. Célunk, hogy minél többekkel megismertessük az ingatlanbefektetésben rejlő vagyongyarapítási lehetőségeket.

Konstrukciónk egy életjáradék szerződésen alapul, melyet a befektető ügyfelünk köt meg a választott ingatlan jelenlegi tulajdonosával. Önnek, mint befektetőnek csupán az egyébként szükséges tőke 20%-át kell egyösszegben kifizetnie, amely után azonnali 100%-os tulajdonjoga lesz az ingatlan felett. Ezt követően már csak a havi fix életjáradék részleteket kell teljesítenie. Láthatja tehát, hogy a befektetési célra szánt tőke jelentős része likvid marad, ami nagyfokú biztonságot ad. A várható hozam a tőzsdepiacokhoz hasonló mértékű, ám az arra jellemző kockázatokkal itt nem kell számolni.

A Four Generations Property SE segít Önnek megtalálni a megfelelő ingatlant. Fontos szempont ilyenkor az elhelyezkedés a későbbi kiadásra/eladásra gondolva. Milyen a környéken a közlekedés? Van-e óvoda, iskola a közelben? Egy eladó házat kereső család számára ezek fontos kérdések lesznek. Esetleg a környéken egyetem, főiskola található? Ezesetben érdemes lakáskiadásban gondolkodni.

Forduljon szakértő csapatunkhoz és mi mindenben segítünk (szerződéskötés, ügyvéd, földhivatal…). Ingatlankezelésben is számíthat ránk, ilyenkor mi intézzük az ingatlannal kapcsolatos ügyeket és teendőket. Ez kiterjed a bérlő keresésre, karbantartásokra, a pénzügyi teljesítésekre és valamennyi, az épületet érintő ügyintézésre. Ez a szolgáltatásunk különösen akkor releváns, ha több ingatlanból álló portfólió kiépítse a célja.
A Four Generations Property-ben hosszútávú partnerre lelhet. Forduljon hozzánk bizalommal!