Költöztetés csomagolással és szereléssel

Egy költözés mindig sok tennivalóval és megpróbáltatással jár, ezért érdemes olyan profi költöztető céget keresned, akik a lehető legtöbb dologban segítségedre lesznek.

A Bauer Teher épp ilyen cég, mivel minden esetben teljes körű szolgáltatásra törekszünk. Ez azt jelenti, hogy mi nem „csupán” felrakodjuk egy teherautónkra ingóságaid, azokat elszállítjuk, majd lerakodunk.

Mi ennél sokkal többet nyújtunk, például ha nem szeretnél csomagolni, mi azt szakszerűen elvégezzük helyetted. Csomagolhatunk önállóan, amikor neked semmi dolgod, akár egy fotelben is kávézgathatsz, vagy a felügyeleted alatt is. Kérhetsz részleges csomagolást is, amikor a csomagolás egy részét megoldod te magad. Amennyiben úgy döntesz, hogy inkább teljes mértékben te csomagolsz, akkor sem kell az ahhoz szükséges fóliák, ragasztók és dobozok után kajtatnod, ezeket ugyanis beszerezheted tőlünk is, ráadásul a kiszállításuk díjtalan. Akár a költözés előtt két héttel kiviszünk neked mindent, hogy bőven legyen időd.

Azonban, ha csupán azért csomagolnál te magad, mert a költségek miatt aggódsz, igazán nem érdemes. A költöztetés csomagolással nálunk nem jár semmilyen felárral, ugyanis azt a költöztetés szokásos óradíjában végezzük el. Az átlátható és korrekt árképzés egyébként is egyik alapelvünk. Nálunk nincsenek rejtett költségek, apróbetűs részek, hétvégi felár vagy emeletdíj, csupán kilométer díj és az óradíj, ha vidéki fuvarról van szó. Budapesti költözéskor az óradíjat csupán állandó alapdíj egészíti ki. Árajánlatunkat írásban is elküldjük, így nem kell attól tartanod, hogy a fizetendő ár magasabb lesz, mint amire számítasz.

Amennyiben minket választasz, a bútorok szerelésével sem kell törődnöd, mi azt is elvégezzük, méghozzá szintén felár nélkül, a szokásos óradíjban.

Leszereljük a függönykarnisokat, konyhabútorokat, továbbá a szállíthatóság miatt szétszereljük a franciaágyakat és a nagyobb szekrényeket is. Erre a nehéz szekrények épsége miatt is szükség van. Fontos tudni, hogy mivel a bútorszerelés nem kis munka, minden esetben csak a szükséges mértékben szereljük szét a bútorokat, például a gyakran elég csupán a szekrények ajtajait leszerelni.

És hogy miért válassz minket? Számos okod van erre! Immár több, mint harminc éve a pályán vagyunk, így kevés nálunk tapasztaltabb költöztető cég létezik. Szakmai hírnevünk kifogástalan, a Siemens is ezért választott minket hivatalos bútorszállítójává. Továbbá legyen szó bármilyen bútorról is, nálunk a lehető legjobb kezekben lesz, ugyanis garantáltan úgy vigyázunk majd rá, mint a szemünk fényére.