konyhai elszívó tisztítás

Konyhai elszívó tisztítás magas színvonalon

Az Ódor Klíma csapata több, mint két évtizednyi tapasztalattal a háta mögött szerel be, szervizel és javít légkondicionálókat, tehát ha már elege van a nyári hőségből, forduljon hozzánk bizalommal!

Hévíz és Keszthely ötven kilométeres körzetében van a működési területünk.
A klímák mellett egyebek között a konyhai elszívó tisztítás is a tevékenységi körünkbe tartozik. Modern, minőségi, a szakmában széles körben elismert eszközeink segítségével a legmagasabb színvonalon tisztítjuk meg a légcsatornákat.

A konyhai elszívó tisztítás a higiéniai szempontok mellett tűzvédelmi szempontból is rendkívül fontos. A zsíros felület akár egyetlen szikra hatására nagyon komoly tüzet képes okozni, és a lángok rendkívül gyorsan terjednek rajta.

Nem véletlen tehát a OTSZ 54/2014 megléte sem, ami az Országos Tűzvédelmi Szabályzat egyik rendelete, és az elszívók kötelező tisztítását szabályozza. Amennyiben minket választ a munkára, a tisztítási munkálatokról hivatalos igazolást is kiállítunk. Így elkerülhető a büntetés, de természetesen ennél sokkal fontosabb, hogy az épület sokkal biztonságosabb lesz, egyúttal egészségesebb is.

Az elhanyagolt, zsíros, régóta nem tisztított konyhai elszívó a különböző kórokozók, egyebek mellett gombák és baktériumok melegágya.

Ezek könnyen vezethetnek különböző megbetegedésekhez.
Ha igénybe kívánja venni konyhai elszívó tisztítás szolgáltatásunkat, kérnie kell egy ajánlatot. Az időpont egyeztetését követően megérkezünk a helyszínre, hogy megbecsüljük a munka nagyságát és felmérjük a szennyezettség mértékét, illetve meghatározzuk, hogy a feladat elvégzése előreláthatólag mennyi időt fog igénybe venni. A helyszín felmérésekor kamerarendszerünket is használjuk, ha az indokolt.

Büszkén elmondhatjuk, hogy a más cégeknek gyakran három napig tartó munkát mi képesek vagyunk elvégezni akár egyetlen éjszaka alatt, így a konyhai elszívó tisztítás gyakorlatilag semmilyen fennakadást nem okoz. A konyha berendezési tárgyait ellátjuk védőfóliával annak érdekében, hogy minél kevesebb takarításra legyen szükség.