computherm termosztát

Korszerű fűtés, kevesebb rezsiköltség

Építkezel? Felújítasz? Lecserélnéd fűtőrendszered vagy alkatrészre lenne szükséged?

A Netkazán fűtéstechnikai webáruházban mindent megtalálsz!

Kazánok, gázkazánok, vegyestüzelésű kályhák, pellet kályhák, bojlerek, termosztátok és rengeteg más termék vár.  Egy felmérés szerint a magyarok átlagosan 20 évente vizsgálják felül fűtési rendszerüket. Elgondolkodtató, hogy vajon egy 20-25 éves kazán vagy radiátor van-e olyan hatásfokú, mint egy modern?

Persze tudjuk, hogy ez nagy kiadás a családnak, de például apránként megoldható egy-egy radiátor cseréjével. Másik kulcskérdés a fűtésszámlánál a hőfokszabályozás.

A Netkazán webáruházában kiváló minőségű Computherm szobatermosztátok közül választhatsz igényeidnek és pénztárcádnak megfelelően.

Válassz előreprogramozható modellt, hogy ideális hőfok várjon, mikor hazaérsz, de napközben se hűljön ki a lakás. Hazánkban jellemző a „túlfűtés”, hiszen pl. Angliához vagy Hollandiához képest sokkal melegebben tartjuk a lakást. Nálunk az átlag 22 °C, míg más országokban 17-19 °C, az emberek ilyenkor inkább két réteg ruhát vesznek fel. Te is cseréld hosszúra a rövidujjút, és tekerd akár csak egy fokkal lejjebb a termosztátot, máris 5-8 %-ot spórolhatsz a fűtésen!

A Computherm wifis termosztátjaival ezt bármikor, bárhonnan megteheted okos eszközödön keresztül. A jövő megoldásai már kaphatók nálunk! Okosítsd fel otthonod és élvezd a kényelmet!