vízvezeték szerelő

Magas színvonalú víz-, gáz- és fűtésszerelés Szentedre és környékén

Új házában víz- és csatornahálózat kiépítésére keres szakembert? Vagy valamilyen meghibásodás miatt lenne szüksége vízvezeték szerelőre?

A Gázprojekt nagy szaktudású munkatársai állnak rendelkezésére Szentendre, Budakalász, Üröm, Óbuda, Pilisvörösvár, Csobánka és Tahi területén, környékén.

Vállaljuk új házak, lakások, ipari létesítmények vízvezetékrendszerének kivitelezését, meglevő csőhálózat átalakítását, tűzivíz rendszerek, csatornák, lefolyók kiépítését, szennyvízátemelő rendszerek telepítését stb.

Több mint 20 éve vagyunk a szakmában, ezalatt rengeteg olyan problémával találkoztunk, amit más vízvszerelő nem vállalt. Ahol más feladta, azt mi rendbe tudtuk tenni és tesszük a mai napig. Egy csőtörés, leázás, dugulás sosem jön jókor, ám minket bármikor hívhat. Tudjuk, hogy ezek rendkívül kellemetlen helyzetek, amelyek elsőbbséget élveznek. A szereléseket igyekszünk falbontás nélkül megoldani, de ahol mégis elengedhetetlen, ott a falat vakolat szintig helyreállítjuk.

Amennyiben Ön építkezik, és vízvezeték szerelő mellett más szakemberre is szüksége lenne, gáz- és fűtésszerelésben is otthon vagyunk. Örömmel végezzük minden nemű fűtési hálózat kiépítését, korszerűsítését a tervezéstől az üzembe helyezésig. Mindegy, hogy a hagyományos radiátoros központi fűtést választ, vagy padlófűtést, esetleg a még modernebb fal fűtés-hűtést. Forduljon hozzánk bizalommal bármilyen épületgépészeti problémával, szívesen válaszolunk, segítünk!