Maximális tisztaság egy profi takarítógép segítségével

Napjainkban különösen fontos a környezetünk tisztán tartása – beleértve a munkahelyünket, otthonunkat, de akár az autónkat is.

A szőnyegek, matracok, kárpitozott bútorok és más felületek fertőtlenítése házi módszerekkel igencsak körülményes és hosszadalmas folyamat. Legtöbbször csak a látható szennyeződéseket távolítjuk el, hiszen sem idő, sem energia nem jut az alaposabb tisztításra.

Ha a matracvédőket leszedjük és kimossuk, már sokat teszünk az egészségünkért, de mi a helyzet a huzat alatti részekkel? Vagy az olyan bútorokkal, amiről nem lehet eltávolítani a kárpitot? Ilyenkor jól jön egy profi takarítógép, amivel könnyedén és gyorsan dolgozhatunk. Természetesen az ilyen kárpittisztítógépek drágák és egy átlagos háztartásban feleslegesek is, hiszen nem minden nap vannak használva. Sokkal gazdaságosabb megoldás a takarítógép kölcsönzés, amire Budapesten ingyenes házhozszállítással van lehetőség.

A Takarítógép Rent bármely nap hívható – hétköznap és hétvégén egyaránt állunk rendelkezésére.

Kínálatunkban többféle Kärcher kárpittisztítógép szerepel, ezért a híváskor rákérdezünk, milyen és mekkora felületet szeretne tisztítani, így a legoptimálisabb típust tudjuk ajánlani.
Az ipari kárpittisztítógép vizes tisztítást végez, de nagy szívóerejének köszönhetően a száradási idő jelentősen lerövidül. A takarítás során a gép a tisztítószeres vizet nagy nyomással a textíliába permetezi, a szívófejjel pedig ezzel párhuzamosan a feloldott szennyeződésekkel együtt felszívja. A tiszta és a koszos víz külön tartályba kerül a készüléken belül.

A kárpittisztítógép bérlés nálunk kaució nélkül, fix 24 órás díjjal lehetséges. Kiszállításkor munkatársunk megmutatja hogyan kell használni a takarítógépet, így nem probléma, ha nem volt még dolga hasonló eszközzel. Varázsolja tisztává otthonát a Takarítógép Rent segítségével!