Megbízható biztonsági rácsok országszerte

Védje otthonát vagy üzletét az illetéktelen behatolóktól! A Pető Védelem megbízható biztonságtechnikai megoldásokat kínál mind otthoni, mind vállalati használatra.

Vállaljuk országszerte (és már külföldön is) fix, kézi és motoros rácsok, biztonsági redőnyök tervezését és kivitelezését magas színvonalon.

Hazánkban az egyik legelterjedtebb biztonsági rács típusok a detektív rácsok. Ezek kül- és beltérben egyaránt alkalmazhatók – kézi vagy motoros mozgathatósággal, de akár fixen felszerelve is. Kiválóan alkalmas családi ház, lakás, garázsvédelmére (ajtóra, ablakra, erkélyre vagy teraszra), illetve intézmények, boltok, raktárak, pénzintézetek számára is tökéletes megoldás. Minden olyan nyílászáró elé felszerelhető, ahol fontos a jó beláthatóság, hiszen szerkezetéből adódóan nem akadályoz a ki- és belátásban.

A detektív rácsok anyaga 8 mm-es horganyzott köracél, de készítjük saválló acélból is.

Az egymással párhuzamosan futó acélszálak laza bilincseléssel kapaszkodnak össze, ami masszív konstrukciót és könnyű mozgathatóságot eredményez. A rács tekeredik, a levezetők rendszeres karbantartása, zsírozása estén tartós, több évtizedig működik. Készítünk kézi és motoros mozgatású detektív rácsokat, melyek áramszünet esetén kézzel is működtethetők, valamint kulcsos kapcsolóval vagy rádiós vezérléssel is irányíthatók.

A mozgatható detektív rácsokat elsősorban boltok és kirakataik, intézmények, bankok számára javasoljuk. Tökéletes megoldás például egy bevásárlóközponti üzletbe, ahol ajtók helyett praktikus ráccsal zárják le az üzlethelyiségeket. A bámészkodók így akkor is tudnak nézelődni, ha a bolt épp nincs nyitva. A fix rácsokat ajánljuk családi házak ablakaira, ajtóira, földszinti lakások ablakaira, erkélyére, de akár garázsajtóra vagy teraszra is.

Válassza a Pető Védelem által kínált vagyonvédelmi és biztonságtechnikai megoldásokat, hogy megvédje családját, értékeit vagy üzlete árukészletét, műhelyét… Pető Károly már majdnem negyven éve van a szakmában, ez idő alatt kitapasztalta annak minden részletét. Válasszon megbízható szakembert, keresse a Pető Védelmet!