bútorszéf

Megbízható védelem a Banktech Safe jóvoltából

Tudja biztonságban értékeit, bizalmas dokumentumait a Banktech Safe közreműködésével.

Cégünk immár negyed évszázada van jelen a biztonságtechnika piacán, az utóbbi években dinamikus fejlődésnek indult. Számos hazai bank, pénzintézet, irodaház, üzlet és szálloda használja az általunk fejlesztett vagy forgalmazott berendezéseket. Széfjeink, páncélszekrényeink mind megfelelnek az európai minősítő rendszereknek.

Egyedi igényekkel is kereshet minket, mi megvalósítjuk elképzeléseit.

A kockázatoknak megfelelő biztonsági szintű védelmi rendszereket alakítunk ki, amelyek részei a vagyon- és tűzvédelmi felügyeleti rendszerek, kamerás figyelő és kártyás beléptető rendszerek, számítógépes felügyeleti rendszerek tervezése és kivitelezése. Fordulhat hozzánk akkor is, ha magánszemélyként otthonra szeretne egy megbízható megoldást értékei védelmére.

A családi vagyon és bizalmas dokumentumok teljeskörű megóvásához ajánljuk kiváló minőségű bútorszéf kínálatunk bármely darabját. Elektronikus és mechanikus működésű, kulcsos vagy digitális zárral ellátott bútorszéfek széles választékát találja webáruházunkban.

Biztonságtechnikailag a különbség a típusok között elenyésző, bármely berendezést választja is, garantáljuk a megbízhatóságot.

Ha tanácstalan a megfelelő választást illetően, munkatársunk örömmel segít Önnek megtalálni a legoptimálisabb berendezést.