bőrgomba

Ne engedjen a bőrgombának!

Szinte minden ember találkozott már élete során legalább egyszer kipirosodott és viszkető bőrrel, fájdalmas duzzadással vagy hólyagokkal, esetleg kiemelkedő szélű, időnként hámló foltokkal.

Ezek a gombás fertőzés leggyakoribb tünetei, és az ezeket okozó gombafajok szinte mindenhol jelen vannak. Tudni kell róluk, hogy az esetek döntő többségében semmilyen gondot nem okoznak; a fertőzés jellemzően akkor jelenik meg, amikor az immunrendszer valamilyen okból legyengül, vagy a gombák elszaporodnak.

A fertőzés leggyakrabban a test hajlatait és a lábat támadja meg, de bárhol előfordulhat.

A tünetek maguktól nem biztos, hogy belátható időn belül elmúlnak, ezért mielőbbi kezelésük ajánlott.

A Gyógyhír Gyógyszertár online patikája, a Gyógyline vény nélkül kapható gyógyszerek, különböző gyógyászati segédeszközök és homeopátiás termékek mellett számos terméket kínál, amivel felveheti a harcot a gombás fertőzésekkel. Választékunkban természetesen megtalálható több, különböző bőrgomba krém és külsőleges oldatos spray, de a gyógyszeres körömlakkokért sem kell máshová mennie. A hámló, korpás fejbőr, illetve a piros, fájdalmas foltok is gombás fertőzésre utalnak, amire megoldást jelent például a Nizoral korpásodás elleni sampon, amivel az arc is kezelhető.

Vásároljon bármit is, egyetlen lépést sem kell tennie otthona kényelméből, hiszen a megrendelt termékeket kívánságára GLS futár is házhoz viszi, 15000 forint feletti vásárlás felett ráadásul díjtalanul. Az állandó akciók mellett extra kedvezmények várják törzsvásárlóinkat, tehát valóban megéri visszatérni hozzánk.