Neked még csomagolnod sem kell!

Ha valaha is költöztél már, bizonyára jól tudod, hogy egy költözés nem kis dolog, és távolról sem egyszerű. Sokkal többről van szó ugyanis, mint bútoraid és egyéb dolgaid új otthonodba történő szállítása.

Azonban, ha egy profi költöztető cég segítségét veszed igénybe, minden megy majd, mint a karikacsapás. A Bauer Teher a lehető legjobb választás, hiszen több évtizednyi tapasztalat és szakértelem párosul korrekt és barátságos árakkal. Szakmai presztízsünk fenntartásához ugyanis elengedhetetlennek tartjuk, hogy a lehető legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtsuk a lehető legalacsonyabb árak mellett.

A költöztetés csomagolással kezdődik, amit érdemes már egy-két nappal korábban elvégezni, különösen akkor, ha nagyobb ház, vagy iroda költöztetéséről van szó. Kisebb lakás, vagy viszonylag kevés bútor esetén viszont ráér a csomagolás akár a felpakolás napján is. Professzionális költöztető cég lévén mindig teljes körű szolgáltatás nyújtására törekszünk, tehát a csomagolást akár teljes egészében ránk bízhatod. Csomagolhatunk részlegesen is, például bedobozolhatjuk csak a konyhát, vagy épp a könyveid. A költöztetés csomagolással együtt sem lesz drága, hiszen cégünknél a csomagolás is a költöztetés szokásos óradíjában történik.

Amennyiben a csomagolást önállóan végeznéd, akkor is számíthatsz a segítségünkre, ugyanis akár már a költözés előtt két héttel kiszállítjuk számodra a szükséges dobozokat, fóliákat és ragasztókat, tehát neked már nem kell ezeket egyesével megvenned.

A csomagolás mellett a bútorok szerelésében is állunk rendelkezésedre. A nagy és/vagy súlyos bútorok szerelése a könnyebb és biztonságosabb szállítás miatt létfontosságú.

Mindenképpen azt ajánljuk, hogy a fuvart legalább 5-7 nappal korábban rendeld meg, mert bár az azonnali megrendeléseket is teljesítjük, ha rajtunk múlik, azonban ez sajnos gyakran lehetetlen, mivel a naptárunk általában korán betelik, különösen a hóvégi és hétvégi időpontok. A korai, pontos tájékoztatás is nagyon fontos; számunkra azért, hogy tudjuk, melyik teherautó a leginkább ideális, és mekkora csapatra lesz szükség, neked pedig azért, hogy mielőbb pontos árajánlatot kaphass.