Pihentető svédmasszázs Veszprémben

Stresszes és túlhajszolt vagy? Érzed, hogy szinte minden izmod feszült, merev, különösen a hátad és a nyakad tájékán?

Veled is csodát tehet egy pihentető, frissítő masszázs, amit a Betekints Hotel Veszprém wellness részlegén is átélhetsz.

Tipikusan 21. századi problémák a stresszből és ülő életmódból adódó letapadt, görcsös izmok. Ezeken sokat segít a rendszeres masszírozás, különösen a hátmasszázs. A hátmasszázs a keresztcsonttól a nyakszirtig tart, tehát magába foglalja a nyakszirt és a lapockák körül leggyakrabban kialakuló csomók eldolgozását. Ez néha fájdalommal jár, viszont a masszázs után eluralkodik a jóleső megkönnyebbülés érzése. Természetesen mindenki egyéni fájdalomküszöbbel rendelkezik, így a kommunikáció a legfontosabb – bátran szólj a masszőrnek, ha valahol túl erős vagy túl gyenge a nyomás!

Az európai masszázs a svédmasszázs alapfogásaira épít, melyeket Pehr Henrik Ling svéd vívómesternek köszönhetünk. Az öt alapfogás a simítás, dörzsölés, gyúrás, ütögetés és rezegtetés, melyekhez ma már kiegészítő fogások is tartoznak:intermittáló nyomás, felrázás, kirázás, vezetett passzív kimozgatás.

A svédmasszázsnak számos jótékony hatása van a testünkre. A keleti masszázsoktól eltérően elsősorban a fiziológiai hatásokra épít, nem lehet azonban tagadni a pozitív lelki hatásait sem. Regenerálja az izmokat, ellazít, oldja a stresszt és a szorongást, javítja a keringést, a nyirokrendszer állapotát, reumatológiai és ortopédiai panaszokra is gyógyír lehet, serkenti az emésztést, fájdalomcsillapító és görcsoldó hatású. A masszázs során a vendég a hasán fekszik, bokája alá a masszőr egy hengerpárnát helyez, hogy ellazuljanak az izmok. Az éppen nem kezelt testrészeket letakarja.A masszőr valamilyen vivőanyaggal dolgozik; krémmel vagy aromaterápiás masszázsolajjal, melynek illat variációi közül a vendég választhat.

Iktass be egy kis én-időt a hétköznapi pörgésbe!Egy kis kikapcsolódás mindenkinek jár, ez alól te sem vagy kivétel!

Látogass el a Betekints Hotel Veszprém wellness részlegébe, ahol Kapuvári Virág gyógymasszőr vár Téged is! A pihentető élményről andalító dallamos zenével, kellemes relaxáló illatokkal, békével és csenddel gondoskodunk.