Spórolj időt és pénzt a KMÜ Marketinggel

Az internetes megjelenés napjainkban alapvető fontosságú, ha valaki a cégét sikerre kívánja vinni, azonban ne költs felesleges reklámra, vagy kétes értékű hirdetésekre!

Az Adwords hirdetésed csak azok látják, akik a kívánt keresőszavak segítségével releváns keresést futtatnak, továbbá fizetned is csak a kattintások után kell; ez a pay per click rendszer. Az Adwords a Google online hirdetési rendszere, aminek népszerűségét ki sem kell külön hangsúlyoznunk: nap mint nap emberek milliárdjai keresnek szolgáltatásokra és termékekre a legnagyobb online kereső segítségével. További előnye még többek között, hogy segítségével pontos statisztikák segítségével tudjuk hirdetéseinket nyomon követni.

Az Adwords kampányok azonban csak első ránézésre egyszerűek, valójában komoly felkészültség és tapasztalat nélkül belevágni komoly kockázatokkal jár, mivel nem csak az értékes időnket vesztegethetjük, de a költségek is nagyon könnyen elszabadulhatnak. Egy AdWords szakértő csapattal való munka nem csak az eredményességet garantálja, de kellemetlen meglepetésektől is megkímél.

A KMÜ Marketing szakemberei mögött több évnyi tapasztalat van, továbbá szakmai tudásuk megkérdőjelezhetetlen.

Erről személyesen is meggyőződhetsz a weboldalunkon található, ingyenes konzultáció keretében, de a Google Partner jelvényünk megléte is ezt bizonyítja.

Utóbbi további hozadéka, hogy velünk dolgozva olyan hirdetések bétatesztjeibe is lehetőséged van bekerülni, amihez mások még nem férnek hozzá. Az elért eredményekről rendszeresen konzultálunk veled, hogy mindig képben lehess, továbbá havi rendszerességgel beszámolót küldünk.