sport 1 műsor

Sport1 – Legyen a te kedvenced is!

Amennyiben szeretsz olyan sportcsatornákat nézni, mint például a Digisport, Eurosport vagy M4 Sport, mindenképpen érdemes a figyelmedre a Sport1 is.

Ez a közép-európai sportcsatorna – ami jelenleg Magyarországon, Csehországban, Szlovákiában és Romániában elérhető különböző nyelveken – 2001 áprilisában indult, és az arra alkalmas készülékeken 2012 végétől HD minőségben (nagy felbontás) is élvezhető.

A Sport1 műsora sportcsatornához méltóan főként sportműsorok közvetítéséből áll; ha kedveled a klasszikus amerikai sportokat, itt láthatod az amerikai NFL (amerikaifutball),  NHL  (jégkorong) és NBA (kosárlabda) mérkőzéseit, míg ha a labdarúgás rajongója vagy, az angol FA-Kupa, a portugál kupa vagy a Bundesliga meccsein szurkolhatsz a kanapédról.

A küzdősportok szerelmesei is találnak néznivalót természetesen a K1 vagy a boksz képében.

A musor.tv internetes tévéújságban kiemeltük neked a premier és élő programokat, így nehezebben kerülik el figyelmed. Ha kedvenced elmented a Google naptáradba, értesítést is kapsz, így biztosan nem maradsz le róla. A Sport1 műsorát azonban nem csak sportesemények közvetítése alkotja: a csatornán szórakoztató, saját gyártású műsorok is láthatóak, mint például a nap legfontosabb eseményeit feldolgozó Mai Helyzet vagy a legújabb sportkocsikat bemutató magazinműsor, a Sportverda.