Számoljon velünk külföldi utazáskor!

Vannak olyan aranyszabályok, amiket érdemes észben tartani mindig, ha külföldön vagyunk, legyen szó akár egzotikus nyaralásról, üzleti útról vagy tanulmányi útról.

Különösen, de nem kizárólag az úgynevezett egzotikus országokra igaz, hogy a csapvíz megivása nem ajánlott, mivel a vezetékek rossz állapota miatt a vízben kellemetlen baktériumok sora található. Mondanunk sem kell, egy gyomorgörcs vagy hasmenés tönkretehet bármilyen nyaralást. Az utcai árusok által kínált ételekkel sem árt vigyázni, ugyanis a standok gyakran küszködnek higiéniai hiányosságokkal.

Tudjuk, hogy gyakran nehéz megállni, de érdemes mellőzni a lerészegedést is, mivel az ittas turisták a helyi zsebtolvajok kedvenc célpontjai közé tartoznak. Mindenképp érdemes 2-5 fős csoportokban közlekedni, mivel történjék bármi is, minden sokkal könnyebb, ha vannak velünk megbízható személyek. Talán a legfontosabb tanács, hogy nem ajánlott senkinek minden pénzt és iratot magával hordozni; jobb a hotel széfjében, biztonságban tudni mindent.

Azonban lehetünk bármilyen óvatosak, sajnos nem tudjuk nullára csökkenteni a felmerülő problémák esélyét. Az Axa utasbiztosítás éppen ezért felbecsülhetetlenül értékes lehet, mivel segítségével tökéletes biztonságban érezhetjük magunkat külföldön. Bárhol a világon segítségére lehetünk nemzetközi fiók- és operatív központ-hálózatunknak köszönhetően. Magyarul beszélő asszisztencia szolgáltatásunk ráadásul heti hét napban, a nap minden órájában szolgálatára áll.

Utasbiztosításunk online megköthető néhány perc alatt, ráadásul négy órával később már érvénybe is lép, így akár az utazás reggelén is megköthető. Az Önnek ideális biztosítás kiválasztásában segítségére lesz az utasbiztosítás kalkulátor.

Az utasbiztosítás kalkulátor használatával egyszerűen és gyorsan összehasonlíthatja különböző ajánlatainkat és szolgáltatásainkat, majd könnyen kiválaszthatja az igényeinek és pénztárcájának leginkább megfelelőt.

Kiváló ár-érték arányú utasbiztosításaink 18 éven aluli ügyfeleink számára még kedvezőbb áron elérhetők.