emelőgép bérlés

Személyemelő bérlése könnyen és olcsón

Biztonságosan és hatékonyan kívánja elvégezni a magasban történő munkákat? Ebben az esetben amire szüksége van, egy önjáró, kosaras személyemelő.

Többek között a magas épületek homlokzatának karbantartásához, szigeteléséhez, festéséhez, közvilágítás kiépítéséhez, javításához, vagy magasfeszültségű vezetékek szereléséhez, magasan levő ablakok, üvegfalak külső tisztításához, tetők magasnyomású tisztításához, magas fák ágainak visszavágásához vagy bádogos munkákhoz már nem elég biztonságos vagy hatékony egy egyszerű létra, hiszen ezek a feladatok gyakran tíz méternél is nagyobb magasságban kerülnek elvégzésre.

Egy személyemelő segítségével a nehezen megközelíthető helyeket is elérheti, mivel a kosár nem csupán függőlegesen, hanem oldalirányban is mozgatható. Zala megyében jelenleg kizárólag az Ódor Klíma gépkölcsönzőjétől lehetséges az emelőgép bérlés. A kölcsönzés összehasonlíthatatlanul gazdaságosabb a vásárlásnál, mivel egy minőségi személyemelő esetében a több milliós vételár mellett az igen magas fenntartási költségekkel is számolni kell. Bérlési szándékát érdemes mielőbb jeleznie, mivel azokat érkezési sorrendben tudjuk csak teljesíteni.

Cégünktől minőségi, remek technikai paraméterekkel rendelkező Octopussy 1412 Twin típusú emelőgép bérelhető, ami kifejezetten alkalmas akár beltéri használatra is, mivel gumiborítású lánctalpai nem teszik tönkre a padló burkolatát, ráadásul működtethető feszültségről (230V AC), hosszabbítón keresztül is, tehát beltérben nem bocsát ki kipufogógázokat. Emellett robbanómotorja segítségével tempós haladásra is képes. Továbbá előnye még a hasonló emelőgépekkel szemben, hogy ellensúlyok helyett kitalpalások biztosítják a stabilitását, ezért önsúlya viszonylag alacsonynak számít. Az eszköz a kosarat tizennégy méteres magasságba képes felemelni, maximális oldalirányú kinyúlása pedig 6.5 méter; észben kell tartani azonban, hogy természetesen a kettő egyidejűleg nem lehetséges.
Cégek és magánszemélyek is bizalommal fordulhatnak hozzánk emelőgép bérlés ügyében.