kárpittisztítógép bérlés budapest

Takarítógép bérlés könnyen és egyszerűen

Ha a foltos szőnyeg túl rég keseríti az életed, ideje a fárasztó és hosszadalmas kézi súrolásnál valami hatékonyabb megoldást keresni.

Ezzel a megoldással a régi pecsét sem fog kijönni a kanapé kárpitjából, legfeljebb kopottasabbnak tűnik majd a súrolás után. Egy professzionális takarítógép tisztítószeres melegvíz segítségével nem csak a  foltokat és a pecséteket tünteti el, de a hagyományos módszerekkel ellentétben a szövetek mélyén is tisztít.

Utóbbi jelentőségét nem szabad elhanyagolni, ugyanis a kárpitok, szőnyegek mélyén poratkák élnek, amik hozzájárulnak a porallergia kialakulásához, viszont a porszívó nem képes megszabadítani tőlük.  Egy nagy teljesítményű, ipari minőségű takarítógéppel nem csak foltokra és poratkákra nem lenne gondod, de időt is spórolnál.

Egy hasonló gép azonban meglehetősen drága, ráadásul úgysem lenne használatban minden nap – a legpedánsabb otthonban sem szokás naponta nagytakarítást tartani – tehát nem a legésszerűbb megvásárolni.

Sokkal jobban megéri a takarítógép bérlés, amit nálunk kedvező áron megtehetsz.

Neked csak fel kell minket hívnod, és az egyeztetés után házhoz is visszük a gépet Budapest bármelyik kerületébe, majd a megbeszélt időpontban érte is megyünk, neked egy lépést sem kell tenned.

A takarítógép nem csupán mélyen tisztít és fertőtlenít, de a nyomában kellemes illat is marad; használd szőnyegeiden, ülőgarnitúráidon, ágymatracaidon vagy bármelyik kárpitozott bútoron, de autód belsejét is újszerűen tisztává varázsolja.

Nem csak otthonod, irodád is ragyoghat segítségével. A gép kezelése nagy teljesítménye ellenére könnyedén kezelhető, de természetesen használatához munkatársaink tippekkel és tanácsokkal is szolgálnak.