Találja meg nálunk új akkumulátorát!

Az akkumulátor tulajdonképpen egy hordozható áramforrás, ami ismételt töltésre és kisütésre is alkalmas, mivel az áramtermelő folyamat visszafordítható.

Az a működési elve, hogy lemerült állapotban a rajta átvezetett elektromos áram jelentős részét kémiai energiává alakítja, ami ismét elektromos energiává változik az akkumulátor használatakor. Ha egy akkumulátor kapacitásának 100%-át elhasználja, vagyis teljesen lemerül, azt egy töltésciklusnak vagy akkumulátor-életciklusnak nevezzük. Ezen ciklusok sz+áma sajnos nem végtelen, az akkumulátorok kapacitása lassan de biztosan folyamatosan csökken, és egy idő után szükség van cseréjükre.

Az autó akkumulátor a gépjármű  villamossági hálózatának a lelke, ezért mindenképpen minőségi darabbal ajánlott pótolni. A legtöbb autóba beszerelhető a gyárinál nagyobb autó akkumulátor is, amit a magasabb ár ellenére is érdemes megfontolni, különösen, ha autónkban sok az elektromos fogyasztó, például autó-hifi vagy légkondicionáló, mivel a nagyobb kapacitás hosszabb élettartammal jár. A különböző termékek tengerében azonban könnyű elveszni, ráadásul ha nem szaküzletben vásárolunk, nagyon könnyen vihetünk haza túltárolt (raktárban elöregedett) vagy hamis autó akkumulátort.

Menjen inkább biztosra, és keresse az Akku-Elem kft-t!

A legváltozatosabb és legnagyobb választékot nálunk találja akkumulátorokból. Nem csupán autójához, hanem szinte mindenhezkínálunk áruházunkban energiaforrást, legyen szó például teherautóról, hajóról, golfkocsiról, motorkerékpárról vagy éppen telefonról. Több, mint húsz éve vagyunk a szakmában, és nem csupán forgalmazzuk az akkumulátorokat, de felújításukkal is foglalkozunk. Ez nem csupán gazdaságos és környezetkímélő, de mivel sok esetben professzionális minőségű, a gyári kapacitást meghaladó cellákkal dolgozunk, esetünkben a „jobb, mint új korában” nem csak egy üres frázis.