Tegyen időben a tűzveszély ellen

Klímaszerelő vállalkozásunkat, a Klíma-Duót húsz évvel ezelőtt alapítottuk, hogy légkondicionálókkal lássuk el Keszthely, Hévíz és Alsópáhok vonzáskörzetét, illetve természetesen szervizeljük is a készülékeket.

Számos lakásban működik még ma is az általunk tíz-tizenöt éve telepített klíma, azonban családi házak mellett hatalmas ipari épületek hűtéséről és fűtéséről is gondoskodunk. A hosszú évek folyamán tevékenységi körünk egyre bővült, és ma már többek között légcsatorna és szellőző rendszerek tisztításával is foglalkozunk.

És hogy miért bízná ezt épp ránk? Ennek számos oka van. Professzionális, elismert minőségű és modern gépparkunknak hála kevés kézi erőre van szükség. Természetesen még a legjobb gépek sem érnek semmit tapasztalt és felkészült szakszemélyzet nélkül, azonban munkatársaink szaktudása megkérdőjelezhetetlen, ugyanis nagy gondot fordítunk a folyamatos képzésre és tanulásra. Mindezeknek köszönhetően, ami másoknak három napig is eltarthat, nekünk egyetlen éjszaka alatt sem okoz gondot elvégezni, mondanunk sem kell, hogy kifogástalanul. Mindazonáltal attól sem kell tartania, hogy az elszívó tisztítás ár túl magas lesz, mivel cégünk híres arról, hogy a korrekt munkát korrekt áron végzi el. Mindezeken felül felfordulás sem marad utánunk, mivel konyhai eszközeit védőfóliával látjuk el a tisztítás folyamata alatt.

Mindenképpen meg kell még említenünk, hogy az elszívó tisztítás ár mindenképp eltörpül ahhoz a büntetéshez, amit a tisztítás elmaradásakor kell fizetni, ugyanis ez törvényileg szabályozott.

Az Országos Tűzvédelmi Szabályzat szerint éttermek és konyhák szellőző rendszerét fél évente tisztítani kell, magasabb lakóépületeknél ez három év. A szigorú szabályozás nem véletlen, hiszen az olajos, zsíros elszívó egyetlen szikra hatására valóságos lángtengerré változtatja környezetét. De még tűzre sincs szükség, hogy veszélyesnek számítson, ugyanis az elhanyagolt rendszerben penész, vírusok és baktériumok is megtelepszenek, amik igen könnyen okozhatnak betegségeket is.

Mindezektől nem kell tartania, ha igénybe veszi szolgáltatásainkat, amiket fotókkal dokumentálunk, illetve hivatalos dokumentumot is kiállítunk a munkáról.