Tökéletes meglepetés eljegyzés Budapesten

A legtöbb férfi tökéletesre akarja szervezni a lánykérést, rengeteget készül, odafigyel a részletekre.

Mit szólnál, ha lenne egy olyan segítséged, aki már több tucat eljegyzésnél közreműködött, ráadásul meg is örökítette a romantikus eseményt? Ő nem más, mint Homor Bernadette engagement photographer Budapestről.

Bernadette a fővárosban él, munkája és egyben szenvedélye a fotózás.

Portrékat és családi fotókat is készít, de a meglepetés eljegyzések szervezésének és dokumentálásának (is) a mestere. Bátran fordulhatsz hozzá, ha az eljegyzés helyszínéül Budapest egyik csodás pontját szeretnéd választani. Kedvelt helyszínek többek között a Budai Vár, a Szent István Bazilika, a Margit-sziget és a Lánchíd is. A fotózás (eljegyzés) napjára szervezz budapesti kiruccanást egy kis városnézéssel és kedvesed mit sem fog sejteni! Bernadette igényeid szerint dekorációval, pezsgővel, virágcsokorral, de akár zenésszel is készül.

A fotózáshoz három előre összeállított csomag közül választhatsz, ezek a Crystal, Pearl és Diamond. Mindhárom csomag egy 90 perces fotózást tartalmaz végeredményként legalább 40 darab retusált képpel, egy vagy két helyszínen. Lássuk a részleteket:

– Crystal csomag: tökéletes alap csomag, ha inkább saját magad (vagy más segítőddel) szerveznéd meg az esemény minden részletét, azaz itt valóban csak a fotózáson van a hangsúly.

– Pearl csomag: Ha ezt választod, a képek mellé egy rövid videót is kaptok a nagy pillanatról. Itt már számíthatsz Bernadette segítségére a tervezésben és a részletekben, valamint ajándék virágcsokrot vagy pezsgőt is kaptok.

– Diamond csomag: a fentiek mellett Bernadette a helyszín dekorálását is elintézi, valamint személyre szabottan segít a szervezésben bármilyen kérdésben. Az eseményhez igény szerint zenészt is biztosít – énekest, gitárost vagy hegedűst – hogy a hangulat még bensőségesebb legyen.

Az eljegyzési fotózásotok kiegészíti majd a későbbi esküvői fotóitokat, kerekké téve a történetet.

(A folytatás aztán lehet kismama fotózás is…) A fotókon keresztül közölhetitek az örömhírt a családotokkal, barátaitokkal, akár az esküvői meghívó melléklete is lehet a kedvenc képetek. Válaszd Homor Bernadette engagement photographert Budapesten és valósítsd meg a tökéletes eljegyzést!