Válasszon minket, ha dilatációs profilokat keres!

Az Epo-trend Kft. szakértelmére mindig számíthat, amennyiben bármilyen, padlókkal kapcsolatos probléma merül fel.

Évtizedes tapasztalatunknak és elhivatottságunknak hála partnereink biztosak lehetnek abban, hogy az általunk kínált megoldások a lehető legmagasabb minőséget képviselik, miközben a környezetre is nagy gondot fordítunk.

Cégünk természetesen a dilatációs profilok területén is otthon van. Magyarországon kizárólag mi forgalmazunk Conecto márkájú alumínium dilatációs profilokat, bennmaradó munkahézagprofilokat, illetve egyedi javítóprofilokat. Kínálatunk a forgandó profilok mellett a speciális igényeknek eleget tevő, egyedileg kifejlesztett újításokkal is kiegészül. Az alumíniumból készült dilatációs profilok a legigényesebb környezetben sem vallanak szégyent, és akár utólag is beszerelhetőek.

Profiljaink elérhetőek földrengésbiztos kivitelben is akár, de vízálló megoldásokkal is tudunk szolgálni. Termékeink képesek ellensúlyozni a rendkívül nagy vízszintes elmozdulások mellett a függőleges irányú elmozdulásokat is. 3mm vastag PVC padlókhoz is kínálunk profilokat.

A Conecto profilok alapanyaga olyan, különleges alumíniumötvözet, ami hatékonyan ellenáll a nagy terhelés hatására jelentkező kopásnak és deformációnak is. Formájuknak köszönhetően profiljaink nem gyűjtik magukba a szennyeződéseket, továbbá tisztítógépeket is lehet a felületükön használni.
Az általunk kínált dilatációs profilok ideálisak többek között iskolák, szállodák, irodaházak, bevásárlóközpontok vagy parkolóházak számára.