Védd szemeid egy divatos kiegészítővel!

Bár néha télen is hasznosak, a napszemüvegek mégis tavasztól kezdve játszanak fontosabb szerepet.

Való igaz, hogy egy napszemüveg remek kiegészítő lehet bármilyen outfithez, azonban szemed egészsége szempontjából is létfontosságú. Amikor ragyog a Nap, mindenképpen ajánlott napszemüveget viselned, méghozzá nem csak tavasszal és nyáron, mivel a napsugárzás mindig károsíthatja szemeid, évszaktól függetlenül.

Vásárláskor mindenképp figyelj arra, hogy a kiválasztott napszemüveg rendelkezzen UV védelemmel, mivel az UV sugárzás lassan, de biztosan károsítja a szemeid. Az UV védelem mellett elengedhetetlen az is, hogy napszemüveged polarizált legyen. A polarizáció azt jelenti, hogy a lencse rendelkezik egy extra kémiai bevonattal, ami elnyeli a napsugarakat, és csökkenti a szembe jutó vakító fényt, amelyet “káprázásnak” is nevezünk. Ez a káprázás a vízről, útról vagy más felületről visszaverődő, zavaró fény, amit biztosan tapasztaltál már te is, ha máskor nem, autóvezetéskor.
Mindezek mellett az is fontos, hogy optikailag is tökéletes legyen, azaz nélkülözze a prizmás hatást, és ne torzítson.

Amennyiben egy napszemüveg megfelelően védi a szemeid, már „csak” a neked tetsző, és stílusodhoz illő darabok kiválasztása van hátra.

Ez nem lesz nehéz, amennyiben ellátogatsz a Trendmaker webáruházába, ugyanis számos különböző stílusban kínálunk minőségi napszemüvegeket. Ha például az olasz divatot követed, könnyen lehet, hogy a letisztult formájú, elegáns Furla női napszemüvegek közül fogsz választani. Az uniszex darabok kedvelőinek lehetnek kedvencei a strapabíró és megbízható Carrera napszemüvegek. Ha valamilyen sportos darabot keresel, az Adidas szemüvegeivel nem lőhetsz mellé! Ezeket a napszemüvegeket úgy fejlesztették, hogy tökéletesen megfeleljenek a különböző sportok és a sportos életmód fokozott igényeinek. Nem csupán a legjobb látásélményt adják, de tökéletesen is illeszkednek.

Legyen a stílusod sportos, retro vagy trendi, nálunk garantáltan megtalálod a hozzád legjobban illő napszemüveget!