rádiószerelés

Az Ódor autóvillamosság számára fontos a minőségi alapanyag és a megbízhatóság

Függetlenül attól, hogy pontosan milyen autónk van, a megfelelő kenésre mindig oda kell figyelni.

Az Ódor autóvillamossági műhelyben gyakran kell magas minőségű olajat rendelnünk, éppen ezért egy megbízható kenőanyag igencsak megkönnyítheti a munkánkat. Természetesen az ár is igen fontos, éppen ezért ha internetről rendelünk, érdemes néhány weboldal árait megversenyeztetni. De miért érdemes netről vásárolni? A válasz igen egyszerű: Többek között azért, mert rengeteg időt és energiát spórolhatunk meg magunknak és cégünknek is, ha nem kell elmennünk személyesen a termékekért, hanem házhoz hozzák nekünk a szakemberek. Ennek köszönhetően pedig magas minőséget kaphatunk, rendkívül rövid időn belül. Ha pedig rendszeresen vásárolunk ugyanabból a web shopból, akkor biztosak lehetünk abban, hogy egyáltalán nem fog minket csalódás érni, valamint az ügyfeleinknek is azt a minőséget adhatjuk, amit megszoktak tőlünk és amit elvárnak.

A minőségi munka mindig segít nekünk abban, hogy tökéletes és nagy ügyfélkörünk legyen!

Autóklíma Hévízen, ózonos tisztítás, szivárgásviszgálat.

Az autóklíma egy sok alkatrészből álló összetett rendszer. Lehet, hogy egyetlen alkatrész meghibásodása miatt nem kapcsol be a klímánk viszont lehet ez alkatrészek sokasága miatt is. Vállaljuk személygépkocsik márkájától és típusától függetlenül a jármű klímagázzal való töltését, gépjárművének pollenszűrő cseréjét, a klímarendszer nyomáspróbáját, a kompresszor cseréjét, a klímahűtő cseréjét, a klímaberendezés elektromos hibamegállapítását, utastér ózonos fertőtlenítését.

Autóvillamosság Hévízen.

Telephelyünk: 8380 Hévíz, Ady Endre utca. 20.

Időpontegyeztetés: +36 70 616 2022  vagy autoklima@odorklima.hu

Legtöbbször a legnehezebb feladat nem is a probléma kijavítása,  hanem a hiba feltárása. A kárpitok alatt vagy az autó alvázán elburkolva húzódik a villamoshálózat elrejtve . Ezért sok bontási munkával járhat egy egyszerűbb javítás is…

Amiben segíteni tudunk: autóklíma töltés, szivárgásvizsgálat, ózonos tisztítás, autóvillamosság. Hifik, hangszórók, rádiók cseréje, javítása, Akkumulátorok tesztelése, cseréje, Vonóhorog dugalj bekötése és javítása, Utánfutók, trélerek villamoshálózat javítása, kiépítése, Ablakemelők, elektromos ablakemelők cseréje, javítása, Szélvédő törlő és mosó berendezések cseréje, javítása, Kilincsek, ajtózárak cseréje, javítása, Gyújtáskapcsolók cseréje, javítása (külső céggel), Központi zárak, riasztók telepítése, cseréje, javítása, Jelző és világító berendezések cseréje, javítása, Indítómotorok cseréje, javítása, Generátorok cseréje, javítása, Elektromos rendszerek diagnosztikája, javítása, Fűtő radiátorok cseréje, Fűtésboxok cseréje, javítása, Utólagos kiegészítők, mérőműszerek beépítése, Parkolóradarok, kamerák beépítése, javítása,  Légzsákrendszerek diagnosztikája, cseréje, javítása, Bajuszkapcsolók, kapcsolók cseréje, javítása, Villamoshálózat diagnosztikája, javítása, Ajtó átvezetők javítása.