A Taski súrológépek akkumulátorokkal is elérhetőek

Az ipari takarítás világa professzionális minőségű eszközöket és szakképzettséget igényel, és ebben a világban van már jelen évek óta az Extrém Clean. Az Extrém Clean Kelet-Magyarország egyik vezető takarítástechnológiai cége. Többek között padlótisztítókat, súrológépeket, ipari porszívókat és gőztisztítókat forgalmazunk és adunk bérbe. Kínálatunkban remek minőségű, gondosan karbantartott használt takarítógépek is megtalálhatóak, amik valódi kompromisszumok nélkül kínálnak alacsonyabb vételárat.

Mindenképpen meg kell említenünk kínálatunk népszerű darabjait, a Taski súrológépeket.

A Taski immár több, mint hatvan éve otthon van a profi takarítás világában, és termékeit mindig is az innováció, a minőség és az okos megoldások jellemezték. A Taski súrológépek kiválóan alkalmasak bevásárlóközpontok, üzemcsarnokok, közepes méretű áruházak, raktárak vagy  szalonok takarítására. Mindegyikük az egyszerű kezelhetőség jegyében született. Felépítésük figyelemre méltóan masszív, miközben egyszerű marad. Ennek köszöngetően fenntartási költségeik alacsonynak számítanak. Tisztítási hatékonyságukra sem lehet panasz a remek kefenyomásnak köszönhetően. Képesek nagy területeket könnyedén és gyorsan megtisztítani széles keféiknek köszönhetően.  A Taski súrológépek különböző teljesítményű akkumulátorokkal is elérhetőek, ezzel méginkább a felhasználók igényeihez igazíthatóak.

Az Extrém Clean takarítógépek forgalmazásán és kölcsönzésén kívül szervizeléssel is foglalkozik. Nem csupán teljesítjük a törvényben foglalt garanciavállalásokat, de cégfilozófiánknak köszönhetően is együttműködünk ügyfeleinkkel a vásárlás után is. A gépeket a leszállítás után beüzemeljük, továbbá betanítjuk helyes használatukat és alapvető karbantartásukat. Esetleges meghibásodás esetén nem ülünk hosszasan a problémán, ugyanis tapasztalt és szakképzett szerelőink megjavítják az eszközöket a lehető leggyorsabban saját szakműhelyünkben vagy a helyszínen. Alkatrészekből is bőséges készletekkel rendelkezünk, amiket megrendelése után két-három munkanap alatt eljuttatunk Önhöz, de kérésére akár be is szereljük azokat.