műköröm

Készítsünk tartós és szép körmöket vendégeinknek

A műkörmösöknek nagyon sok mindenre kell odafigyelniük, hogy a vendégeik minden alkalommal elégedetten távozzanak a szalonból.

Hiszen nem elegendő csak szép munkát készíteni, mert annak bizony tartósnak is kell lennie. De szerencsére már egyre újabb anyagok vannak, amik megkönnyítik a szalonmunkát a szakemberek számára, a vendégek pedig szép és tartós körmöket kaphatnak.

A szépségipar egyre jobban fejlődik, így érdemes mindig keresni az újdonságokat, hogy gyorsabb, de mégis tartósabb munkát tudjunk végezni.

A megfelelő anyag nem csak tartós, hanem könnyű is vele dolgozni, így nagyban lerövidülhet a körömépítés.

Ha a szalonmunkához minőségi anyagot keresnénk, akkor az acrylgel biztosan tökéletes választás lesz a számunkra. Ugyanis nagyon könnyen teríthető és nem folyik, így egyszerre több újon is dolgozhatunk vele. UV és LED lámpában is tökéletesen megköt, persze itt a kötési idő más lehet, amire mindenképpen érdemes odafigyelni, hogy tökéletes munkát tudjunk végezni. Kötés után az anyag nagyon könnyen reszelhető, ami nem elhanyagolható, hiszen így a munkaidő is rövidebb lesz, a műkörmös számára, pedig kíméletes a kéz számára.

Az acrylgel a legkedveltebb színekben található meg, így ebből az anyagcsoportból könnyedén elkészíthető a francia köröm is, ami a vendégek nagy kedvence.

Töltésre és építésre is egyaránt használható, ami hatalmas könnyebbség lesz a mindennapi munkánkban. Az anyag kombinálható zselés és porcelán anyaggal is, így bármilyen vendéget fogadhatunk anélkül, hogy a korábbi épített körmeit el kellene távolítanunk. A megépített körmökre gél lakkot is használhatunk, hogy a lehető legszebb végeredményt érjük el.

Az acrylgel ára nagyon kedvező, így nem kell attól tartanunk, hogy az anyagköltségünk jelentősen megnőne, ami egy vállalkozás esetében nem elhanyagolható. Mivel gyorsabban tudunk vele dolgozni, így több vendéget is fogunk tudni fogadni, ami a vállalkozásunk sikeréhez fog vezetni. Érdemes alaposan körülnézni a webáruházban, mert még rengeteg minőségi terméket találhatunk, amik még jobbá tehetik a munkánkat.

Nem csak mi fogunk jól járni az új anyagokkal, hanem a vendégek is, akik mindig szeretik az újdonságokat, és bizony sokkal tartósabb és szebb körmöket is fognak kapni. Akkor lesz megfelelő vendégkörünk, ha minőségi munkát adunk ki a kezünkből, ezért próbáljuk ki bátran az acrylgelt, mert biztosan nem fogunk benne csalódni. Persze arról se feledkezzünk meg, hogy folyton képezzük magunkat, hogy gyorsabban tudjunk dolgozni, és minél szebb és újabb technikákkal lephessük meg a vendégeinket, hiszen ez egy folyton megújuló szakma, így fontos tartanunk a lépést a konkurenciával.