Mobil homokszórás bárhol az országban

A Rapid Metal Kft. fő tevékenységi köre a mobil homokszórás, ami apró szemcsékkel történő felülettisztítást jelent.

Bár a leggyakrabban homokszórásnak vagy homokfúvásnak nevezik még ma is, a pontos megnevezés a szemcseszórás, mivel napjainkra a homokot szóróanyagként felváltották a mesterséges anyagok, mint a réz salak, szilícium-karbid, üveggyöngy vagy szén-salak. A szóróanyag kiválasztása mindig a feladat jellegétől függ.

Ha a munka sürgős, a mobil homokszórást elvégezzük hétvégén is felár nélkül. Munkánk során száraz és nedves szemcseszórást is alkalmazunk, mindig az optimális megoldást kiválasztva. Bár a nedves technológia előnyeit nem lehet figyelmen kívül hagyni; például gazdaságos, a hűtőközeg használata miatt nincs hő miatti deformáció, gyors és környezetbarát is, mivel nincs szálló por, vannak helyzetek, amikor a száraz homokszórás az előnyösebb.

A szemcseszórás leggyakoribb alkalmazási területe fém tartályok, csövek, gépjármű karosszériák, alvázak és felépítmények festék- vagy rozsdarétegtől való megszabadítása.

A kezelés után a felületek érdesek lesznek, amin a festék remekül megtapad. A homokfúvás kiválóan alkalmas betonfelületek graffititől, koromtól vagy mohától való megtisztítására is, de a felfestéseket és útburkolati jeleket is eltávolítja az aszfaltról. Használható továbbá szobrok, sírkövek  és emlékművek dekorációs célú antikolására is. Ha faházáról szeretné eltávolítani a régi festékréteget vagy a lerakódott szennyeződéseket, a mobil homokszórás akkor is a leghatékonyabb megoldás, ami szóba jöhet, továbbá alkalmazható padlón, fa ablakkereteken, lépcsőkön és akár bútorokon is.

Ne keressen tovább, mobil homokszórás az egész országban, remek árakkal a Rapid Metal Kft-től!