kárpittisztítógép

Számoljon le az otthoni allergiás tünetekkel!

Allergiásnak lenni nem csak egy átmeneti állapot, hanem egy konkrét életforma.

Gyakran nem is növények okozzák, hanem a poratkák és ürülékük, ami a levegőben száll. Ezért sajnos sokak számára az otthon jelenti a legrosszabb helyet allergének szempontjából. Az atkák elsősorban az ember lehullott hámsejtjeivel táplálkoznak, így a lakás olyan pontjait kedvelik legjobban, mint a kanapé, szőnyeg, ágynemű, párnák, plüssállatok stb. A poratkáktól nem lehet teljesen megszabadulni, de alapos, rendszeres takarítással jelentős mértékben csökkenthetjük a kínzó tüneteket.

A házi vagy bolti tisztítószerek és a száraz porszívózás viszont egy idő után már nem elég hatékony.

A szőnyeg elhasználódik, a poratkák ürüléke összetapasztja a szálakat, az ülőgarnitúrák, ágyak rengeteg port vesznek magukba. A gyors, hatékony fertőtlenítést legjobban egy profi kárpittisztítógéppel végezhetjük el.

Persze egy ilyen gép nem olcsó, ezért költségtakarékosabb megoldás a takarítógép kölcsönzés Győrben.

A takarítógép mélyen a textilszálak közé permetezi a tisztítószeres melegvizet, majd az erős szívófejjel a piszkos vizet egy külön tartályba gyűjti.

Fertőtlenítheti vele padlószőnyegeit, ágymatracait, szövethuzatos bútorait, a gyerekek plüssfiguráit, de még az autókárpitot is, tehát szinte valamennyi kárpitozott felületre alkalmazható. Használata alatt rengeteg port és koszt eltűntet, megszabadulhat az állatszőrtől is, valamint a kellemetlen szagoktól is. Nem is gondolná mennyi szennyeződés gyűlik össze a bútorokban, csupán a piszkos vizes tartály kiürítésekor szembesül a valósággal. Különösen ajánlott allergiásoknak, kisgyermekes családoknak és háziállatot tartóknak.

A takarítógép kölcsönzés Győr területén ingyen házhozszállítással történik, foglaljon időpontot Ön is!