Ásványi karkötők fontossága a napjainkban

Ásvány karkötők nagyon jó hatással vannak közérzetünkre és gyorsabban elmúlnak a betegségeink vagy épp meg is előzhetjük vele a betegségeket.

Weboldalunkon sokfajta és sokféle ásványi karkötővel és ékszerek értékesítésével foglalkozik. Akik keresik a szép kristályokból készült karkötőket tisztában vannak a kristályok erejével és jelentőségével. Webshopunkból megtudja rendelni és eltudja olvasni a ásványi karkötők jótékony hatását.

 A hópehely-obszidián nevű ásvány karkötő megszünteti a félelmeket és oldja a lelki problémákat.

Melegíti a végtagokat, még szélsőségesen rossz esetben (dohányosoknál) is javítja a vérellátást. A rózsakvarcból készült karkötő, a szerelem és a boldogság köve. Segít romantikusabbá és szeretettejessé válni életünk nehéz szakaszában. Szexuális életünkben sokszor adódhat nehézség, ilyenkor a rózsakvarc segít megértésében és jó döntések hozásában.

A csakra karkötő többféle ásványból áll össze: fekete lávakő, hegyikristály, ametiszt, kék kvarc, rózsakvarc, tigrisszem, karneol,vörös korall gyöngyökből. Segít a mindennapi gondok, problémák, megoldásában, tisztánlátásában. Erőssé teszi a karkötő hordozóját magabiztos lesz döntéseiben, megvéd a betegségektől és stressz mentes gondtalan életet élhet.

A holdköves ásvány karkötőt nők szokták hordani, segít a menstruációs görcsök enyhítésében és rendszeres ciklust beállításában.

Szülés utáni fájdalmakra is jótékony hatással van. A Jáde köves karkötő színe zöld, férfiak és nők is használhatják. Adrenalint szinten tartja, vesére jótékony hatással van és a folyadék háztartásunkat is egyensúlyban tartja. Érdekesség, hogy a pénzügyeinkben elősegíti a pozitív és számunkra előnyös gondolkodást, ezért a szerencse kövének is hívják.

Minden embernek kellene egy ilyen karkötő.