karcher-logo

Ipari hatékonyság az otthoni takarításban

A láthatatlan por és a kellemetlen szagok eltávolítása a bútorokból hagyományos eszközökkel nehéz feladat.

A boltokban kapható samponokkal és habokkal való tisztítás, dörzsölés, majd porszívózás akár órákig eltarthat, és közel sem biztos, hogy meghozza a várt eredményt.Ez a művelet viszont roncsolhatja a szövet szálait, szélsőséges esetben a színét is elveszítheti. Egy professzionális kárpittisztítógép használata jelentősen megkönnyíti a dolgát!

A gépi tisztítás egyszerűbb és rengeteg időt spórolhat vele.

Egy ilyen készülék megvásárlása nagy és felesleges kiadás egy átlagos háztartás számára, hiszen ilyen mértékű takarítást nem végez minden hétvégén az ember. Sokkal jobban jár, ha inkább bérel egyet! A takarítógép kölcsönzés Budapest területén rendkívül gazdaságos és hatékony megoldás.

A Szabó Gépkölcsönzőnél a kedvező, fix bérleti díj egy napra, azaz 24 órára szól, de megbeszélés szerint egyszerre több napra is igénybe vehető.

A takarítógép kölcsönzés Budapesten magába foglalja a házhozszállítást is, cégünk a megbeszélt időre leszállítja Önnek a készüléket, majd a bérleti idő lejártával vissza is viszi azt. Egyetlen sokoldalú eszközzel könnyedén megoldható a szőnyegtisztítás, kárpittisztítás, ágybetét, ágymatrac fertőtlenítés, illetve autókárpit tisztítás is. A szőnyegtisztító gép a vízzel hígított tisztítószert a kárpit legmélyebb szálai közé is eljuttatja, megvalósítva ezzel a teljes mélytisztítást.

A tisztítószer azonnal el is távolítható, de erősen szennyezett felület esetében várjunk vele a hatás növeléséért. A nagy teljesítményű szívófejjel a nedvesség nagyrésze eltávolítható, így a szőnyeg hamar megszárad.A gép használata után a lakás felfrissül, jó illatú lesz.

Tesztelje Ön is a Kärcher ipari takarítógépét és győződjön meg a maximális hatékonyságról saját szemével!