Masszív szabadtéri játékok otthonra

A jó idő beköszöntével egyre több időt töltünk a szabadban, a gyerekeket azonban sokszor nehéz lekötni. Néhány játékot hamar megunnak a kicsik, van azonban pár örök kedvenc, ami hosszú időre izgalmas szórakozást nyújt számukra otthon, a kertben.

A homokozó az egyik olyan kültéri játéklehetőség, ami akár órákra képes lekötni a kisebbeket. A homokozóban rengeteg inger éri a gyerekek bőrét; a homok hőmérséklete, állaga, a szemcsék mérete mind fejlesztik a tapintáson keresztüli érzékelést. A homokozásban mégis a szabad alkotás lehetősége a legfontosabb tényező, ami nagyban fejleszti a fantáziát és a kreativitást. Sőt, komplexebb homokvárak, vizesárkok építéséhez tervezni is kell, ami a logikára, összetett gondolkodásrais hatással van. Remek szülő-gyermek elfoglaltság egy komolyabb homok építmény közös megalkotása.

A homokozás mellett a legnépszerűbb kerti játékok között minden bizonnyal helyet kap a csúszdázás és hintázás.Ma már nem feltétlenül szükséges, hogy ezekért a játékokért közösségi játszótérre menjünk a kicsikkel, hanem beszerezhetünk otthoni használatra tervezett hintákat és csúszdákat. Ez különösen az elmúlt néhány hónap eseményei miatt megfontolandó.

A Játéktenger webshop széles csúszda és hinta kínálatában minőségi és biztonságos játékokra találsz.

Akár komplett kerti játszóteret is vásárolhatsz, amelynek hinta, csúszda és mászóka része is van. Ezekhez kiegészítők is párosulnak, például forgatható kormánykerék (Elvarázsolt játszótér) vagy játék látcső (Alpesi hegymászás).

Ajánljuk a Step2 által gyártott, könnyen összeszerelhető, rendkívül strapabíró játékokat. A kerti játékok masszív műanyagból készülnek, melyeket a Step2 különleges eljárással készít. Rendkívül nagy a tömegükhöz képest viszonyított merevségük, így roppant teherbírók és ütésállók. A csúszdák és játszóterek ellenállnak az időjárás viszontagságainak is.

Rendezz be a kertben gyermeked számára egy saját, maximálisan biztonságos játszóteret! Kisméretű, összecsukható csúszda vagy komplett játszótér? A Játéktengernél megtalálod!