Minőségi használt takarítógépek az Intercleantől

Üzletek, üzemcsarnokok vagy gyárak és ezek környezetének takarítása különleges eszközöket igényel.

Az Interclean több, mint tizenöt éve jött létre azért, hogy ügyfelei részére a takarítástechnológia területén teljes körű szolgáltatást nyújtson.

Ebbe beletartozik a használt takarítógépek kereskedelme illetve speciális takarítástechnikai eszközök nagykereskedelme is többek között. Választékunkban mindegy 80-150 használt takarítógép található rendkívül barátságos áron. Készletünk valós, egyenesen tőlünk származik minden darab, és nem máshonnan hozatjuk. Használt takarítógép kínálatunkban találhatóak többek között ipari gőztisztítók, szőnyegtisztító gépek, seprőgépek, súroló automaták és polírozógépek. Fontos tudni, hogy kizárólag minőségi darabokatkínálunk. Használt takarítógépek mellett kínálunk új készülékeket is, ezen kívül takarítógépek javításával és alkatrészeinek forgalmazásával is foglalkozunk. Legyen szó felszívógumikról, motorokról, elektronikákról vagy vezérlésekről, nálunk mindent megvehet vagy megjavíttathat.

Takarítókocsikat és higiéniai rendszereket is kínálunk eladásra, sőt, az elmúlt másfél évtizedben saját vegyszereket is kifejlesztettünk, hogy a takarítás még hatékonyabb lehessen. Szervizhálózatunk országos lefedettségű, ennek köszönhetően eseti megbízásokat és havi átalánydíjas karbantartást egyaránt vállalunk. Ügyfeleink rendelkezésére állunk egyedi igényeikben is.